Kunststof koffer

Een kunststof koffer, met een keuze uit een DAP daily cases en CLF tourcases, is een uitstekend opberg en vervoersmiddel voor kwetsbaar, duur en frequent te vervoeren apparatuur met een uitstekende prestatie-waarde verhouding. Een kunststof koffer is namelijk licht van gewicht, enorm stevig en je kunt er gemakkelijk een maatwerk oplossing van maken in combinatie met hardschuim. Objecten, zoals muziekapparatuur, laptops en gereedschappen, kun je met een gerust hart meenemen naar je optreden, show, klus of afspraak door bij Fritz-Events snel en voordelig een kunststof koffer te kopen met uitstekende service en eerlijk, deskundig advies.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €500
Merken
Daily Case 2 Universele kunststof koffer
€ 18,90
Daily Case 4 Universele kunststof koffer
€ 23,95
Daily Case 7 Universele kunststof koffer
€ 28,70
Daily Case 9 Universele kunststof koffer
€ 51,00
Daily Case 10 Universele kunststof koffer
€ 54,00
Daily Case 15 Universele kunststof koffer
€ 73,00
Tourcase 110 universele koffer
€ 21,00
Tourcase 115 universele koffer
€ 25,00
Tourcase 130 universele koffer
€ 41,00
Tourcase 140 universele koffer
€ 79,00
Tourcase 142 universele koffer
€ 80,00
Tourcase 144 universele koffer
€ 85,00
Tourcase 146 universele koffer
€ 99,00
Tourcase 150 universele koffer
€ 95,00
Tourcase 170 universele trolley koffer
€ 495,00
Daily Case 16 Universele kunststof koffer
€ 83,00
Daily Case 22 Universele kunststof koffer
€ 113,00
Daily Case 30 Universele kunststof rolkoffer
€ 189,00
Daily Case 37 Universele kunststof rolkoffer
€ 213,00
Daily Case 47 Universele kunststof rolkoffer
€ 259,00

Typen kunststof koffers

De meest toegankelijke kunststof koffers zijn de IP65 gecertificeerde DAP Daily Cases. Dit zijn namelijk voordelige cases welke stof- en waterdicht zijn en zijn voorzien van een plukschuim inlay. Ze zijn voorzien van een veilige scharnieren handvat en O-ring afdichting. Ook hebben wij een compleet aanbod CLF Tourcases. Dit zijn universele koffers met een plukschuim inlay, IP65 certificering en levenslange garantie. Met beide typen kunststof koffers kun je eenvoudig zelf een indeling maken.

Waarom een kunststof koffer?

Een kunststof koffer is een licht en veilig transport en opberg instrument. Drones, computeronderdelen, microfoons, filmcamera's en andere kwetsbare producten worden bijna altijd vervoerd en opgeborgen in een kunststof koffer. Hiermee voorkom je namelijk dat kwetsbare apparaten beschadigd raken. Ook kun je kiezen voor een flightcase, maar deze zijn een stuk zwaarder en daarmee minder comfortabel te vervoeren.

Met plukschuim kun je vervolgens eenvoudig vak verdelers maken, zodat je onderdelen gescheiden van elkaar kunt opbergen. Wil je voorkomen dat een onderdeel vrij in de koffer kan bewegen, dan gebruik je hardschuim. Met een scherp heet stanleymes kun je de gewenste vorm uitsnijden. Hardschuim is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal en zal daardoor niet snel beschadigd raken.

Kunststof koffer tegen stof-, vocht, water- en vuil

De kunststof koffers zijn voorzien van een O-ring afdichting en daarmee zijn ze IP65 geclassificeerd. Een IP65 classificering staat voor een waterdichte afsluiting en is daarmee tevens beschermd tegen stof, vuil en vocht. Elektrische apparaten kun je daardoor zorgeloos vervoeren. Met de scharnierende handgreep zijn de kunststof koffers vervolgens gemakkelijk en snel te openen.

Breed aanbod kunststof koffertjes tot grote kunststof opbergkoffers

Wij hebben diverse typen plastic koffers, van klein tot groot. Denk hierbij aan de volgende typen behuizingen:

  • Transportkoffer
  • Opbergkoffer
  • Trolley
  • Rolkoffer
  • Backpack

Advies over daily case of tourcase?

Weet je niet goed welk schuim je nodig hebt om je maatwerk oplossing te maken of hoe je de schuim stevig en duurzaam bevestigd of op maat snijdt? Voor eerlijk & deskundig advies neem je contact op met onze klantenservice. Ook indien je gewenste maat niet in ons online assortiment zit kunnen wij wellicht toch iets voor je betekenen.