Kunststof koffer

Wil je onderdelen veilig vervoeren of opbergen, dan is een robuuste kunststof koffer een perfecte lichtgewicht oplossing waarvan je eenvoudig een maatwerk oplossing kunt maken. Heb je kostbare, belangrijke of kwetsbare spullen die je geregeld wilt gaan vervoeren, dan neemt een kunststof koffer al je zorgen weg en kun je met een gerust hart naar je optreden, show, klus of afspraak. In combinatie met hardschuim voorkom je dat objecten in de koffer vrij kunnen bewegen en creëer je een maatwerk en duurzame oplossing. Denk bijvoorbeeld aan professionele of kwetsbare apparatuur, medicatie, laptops et cetera. Een kunststof koffer koop je bij Fritz-Events door onze geweldige klantenservice, scherpe prijzen en snelle verzending.

Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €500
Merken
Daily Case 2 Universele kunststof koffer
€ 19,70
Daily Case 4 Universele kunststof koffer
€ 26,50
Daily Case 7 Universele kunststof koffer
€ 28,90
Daily Case 9 Universele kunststof koffer
€ 48,00
Daily Case 10 Universele kunststof koffer
€ 44,50
Daily Case 15 Universele kunststof koffer
€ 61,00
Tourcase 115 universele koffer
€ 27,50
Tourcase 130 universele koffer
€ 49,95
Tourcase 140 universele koffer
€ 79,95
Tourcase 142 universele koffer
€ 75,00
Tourcase 144 universele koffer
€ 95,00
Tourcase 146 universele koffer
€ 107,50
Tourcase 150 universele koffer
€ 95,00
Tourcase 170 universele trolley koffer
€ 495,00
Tourcase 110 universele koffer
€ 18,90
Daily Case 16 Universele kunststof koffer
€ 71,50
Daily Case 22 Universele kunststof koffer
€ 95,00
Daily Case 30 Universele kunststof rolkoffer
€ 159,00
Daily Case 37 Universele kunststof rolkoffer
€ 175,00
Daily Case 47 Universele kunststof rolkoffer
€ 219,00

Waarom een kunststof koffer?

Een kunststof koffer is een licht en veilig transport en opberg instrument. Drones, computeronderdelen, microfoons, filmcamera's en andere kwetsbare producten worden bijna altijd vervoerd en opgeborgen in een kunststof koffer. Hiermee voorkom je namelijk dat kwetsbare apparaten beschadigd raken. Ook kun je kiezen voor een flightcase, maar deze zijn een stuk zwaarder en daarmee minder comfortabel te vervoeren. Met plukschuim kun je vervolgens eenvoudig vakverdelers maken, zodat je onderdelen gescheiden van elkaar kunt opbergen. Wil je voorkomen dat een onderdeel vrij in de koffer kan bewegen, dan gebruik je hardschuim. Met een scherp heet stanleymes kun je de gewenste vorm uitsnijden. Hardschuim is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal en zal daardoor niet snel beschadigd raken.

Kunststof koffer tegen stof-, vocht, water- en vuil

De kunststof koffers zijn voorzien van een O-ring afdichting en daarmee zijn ze IP65 geclassificeerd. Een IP65 classificering staat voor een waterdichte afsluiting en is daarmee tevens beschermd tegen stof, vuil en vocht. Elektrische apparaten kun je daardoor zorgeloos vervoeren. Met de scharnierende handgreep zijn de kunststof koffers vervolgens gemakkelijk en snel te openen.

Breed aanbod kunststof koffertjes tot grote kunststof opbergkoffers

Wij hebben diverse typen plastic koffers, van klein tot groot. Denk hierbij aan de volgende typen behuizingen:

  • Transportkoffer
  • Opbergkoffer
  • Trolley
  • Rolkoffer
  • Backpack

Hulp nodig bij vinden of maken van kunststof koffer?

Weet je niet goed welk schuim je nodig hebt om je maatwerk oplossing te maken of hoe je de schuim stevig en duurzaam bevestigd of op maat snijdt? Voor eerlijk & deskundig advies neem je contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag! Ook indien je gewenste maat niet in ons online assortiment zit kunnen wij wellicht toch iets voor je betekenen.