Pipe and drape vloerplaten

Een pipe and drape systeem staat stevig op een passende vloerplaat. Doordat staanders op drie posities vastgezet kunnen worden heb je de mogelijkheid om een constructie strak in de hoek of tegen een muur van de ruimte te plaatsen en een stevige en solide opstelling blijft gegarandeerd. Afhankelijk van de grootte en functie van je pipe and drape systeem kun je kiezen voor drie formaten van een verschillend gewicht. Daarnaast kun je kiezen uit een witte of zwarte variant. Op de plek waar je een staander wilt plaatsen bevestig je een baseplate pin die passend is voor het formaat staander die je er vervolgens snel en gemakkelijk overheen kunt schuiven. Een pipe and drape vloerplaat koop je bij Fritz-Events door onze snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Pipe and drape baseplate 4kg zwart
€ 43,00
Pipe and drape baseplate 8kg zwart
€ 83,00
Pipe and drape baseplate 14kg zwart
€ 112,00
Pipe and drape baseplate pin 100mm
€ 7,20
Pipe and drape baseplate pin 200mm
€ 11,30
Pipe and drape baseplate pin 400mm
€ 14,75
Pipe and drape baseplate 4kg wit
€ 41,00
Pipe and drape baseplate 8kg wit
€ 96,45
Pipe and drape baseplate 14kg wit
€ 121,00

Pipe and drape vloerplaat in verschillende maten

Je kunt kiezen voor een vloerplaat van 4, 8 of 14 kg. Afhankelijk van de functie en het formaat van je pipe and drape kies je voor een passende vloerplaat. Heb je moeite met beslissen welke maat je nodig hebt voor een bepaalde opstelling, dan kun je voor eerlijk en deskundig advies altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag!

Pipe and drape vloerplaat pinnen

Showtec heeft pinnen, voor het bevestigen van staanders, in drie lengtes ontwikkeld. Zo kun je kiezen voor een lengte van 10, 20 en 40 cm. In sommige gevallen is het veiliger en verantwoord om te kiezen voor een langere pin, terwijl dit in andere gevallen totaal geen meerwaarde zal hebben.

Breed assortiment

Naast onderdelen voor een pipe and drape installatie zijn wij al meer dan 10 jaar dé specialist in licht geluid, DJ gear en Special effects. Ook ieder ander typen truss of statief vind je uiteraard terug in ons brede assortiment aan benodigdheden voor evenementen.

Een pipe and drape vloerplaat kopen?

Een pipe and drape vloerplaat of geheel systeem koop je uiteraard bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, eerlijk en deskundig advies en snelle levering. Bestel je voor 18.00 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis! Ook is verzending gratis vanaf €75, -.