Microfoon flightcase

Met een microfoon flightcase kun je meerdere microfoons met of zonder zender(s) praktisch veilig en perfect ingesneden vervoeren. Het is belangrijk voor kleine, kwetsbare, kostbare onderdelen om weinig bewegingsvrijheid te hebben tijdens het transport om beschadiging en technische problemen te voorkomen. Je wilt bijvoorbeeld geen krassen op je microfoon of deuken in je microfoongrill. Door je hem in een afgesloten schuimplastic behuizing te vervoeren blijf je verzekerd van goedwerkend en schadevrij apparatuur. Voor de beste prijs en service koop je een passende microfoon flightcase bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €350
Merken
ACA-MIC1 Microfoonkoffer voor 7 microfoons zwart
€ 51,10
ACA-ER1193 Flightcase voor ER1193 draadloze microfoon
€ 50,95
ACA-MIC4 Flightcase voor 6 microfoons
€ 65,50
Mic Deluxe flightcase voor 12 microfoons
€ 129,00
ACA-MIC5 Flightcase voor 12 microfoons
€ 97,20
ACA-MIC6 Flightcase voor 25 microfoons
€ 153,10
WA610 Opbergcase voor draadloze microfoonsets
€ 165,00
ACA-WMC2 Flightcase voor draadloze microfoons 6 HE
€ 307,00

Microfoon flightcase in verschillende uitvoeringen

Bij Fritz-Events vind je behuizingen tot 25 microfoons. Daarnaast vind je bij ons speciaal ontwikkelde flightcases voor het opbergen tot maar liefst 12 draadloze ontvangers met ruimte voor bekabeling, batterijen en headsets. Kies de variant die perfect aansluit bij jou situatie en bestel vandaag nog voor 18.00 uur, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis (mits direct leverbaar).

Meer nodig dan enkel een microfoon flightcase?

Wij zijn een totaalaanbieder van licht, geluid, DJ gear en special effects. Naast een microfoon flightcase kun je dus ook je nieuwe microfoon, standaard en in-ear systeem voor een scherpe prijs bij ons bestellen. Wij kunnen je hier perfect in ondersteunen door onze jarenlange ervaring en deskundigheid op dit gebied. Ook alle andere typen flightcases kun je bij ons vinden, dus ook al is jouw product op deze pagina niet te vinden, dan is de kans groot dat het benodigde behuizing in een andere categorie wél te vinden is.

Vragen over een microfoon flightcase?

Twijfel niet om bij vragen contact met ons op te nemen! Wij helpen jou namelijk graag met het geven van eerlijk en deskundig advies. Wil je contact met ons opnemen, benader ons dan via onze klantenservice.