Special effect flightcases

Look Unique 2 en 2.1 flightcase

€249,00

Bescherm de Look Unique 2 of 2.1 hazer met deze Look flightcase. Deze bodem van de flightcase monteer je aan de Look Unique, de deksel kun je er tijdens transport gemakkelijk overheen plaatsen.

MagicFX Power Shot flightcase

€215,00

In deze flightcase van Magic FX passen 4 Power Shots. Zeer stevige kunststof koffer uitgerust met vakverdeling in schuim. De ideale bescherming!

MagicFX CO2 Jet flightcase

€215,00

Deze kunststof koffer van Magic FX zorgt voor de beste bescherming van de CO2 Jets. De binnenkant is voorzien van schuim met vakverdeling voor twee CO2 Jets.

MagicFX CO2 Gun flightcase

€229,00

Deze flightcase is door Magic FX ontworpen en speciaal gemaakt voor het opbergen en vervoeren van een Magic FX CO2 Gun.

MagicFX Confetti Gun flightcase

€215,00

Als je in het bezit bent van een Magic FX Confetti gun wil je deze graag in goede staat houden. Deze flightcase is speciaal ontwikkeld voor de Magic FX Confetti Gun.

MagicFX Effectivator 1 flightcase

€129,00

De Magic FX Effectivator 1 is een controller die je het beste goed kunt opbergen zodat hij niet beschadigd raakt. Deze flightcase is op maat gemaakt.

MagicFX Effectivator 4 flightcase

€189,00

De Magic FX Effectivator 4 is een controller die je het beste goed kunt opbergen zodat hij niet beschadigd raakt. Deze flightcase is op maat gemaakt.

DAP UCA-SHOT1 Flightcase voor 8x FX Shot en 2 baseplates

€239,30

De DAP UCA-SHOT1 is een flightcase voor acht Showtec FX Shot's en twee baseplates. De zeer degelijke flightcase beschermt de inhoud optimaal door onder andere zijn robuuste bolhoeken.

Special effects zijn regelmatig dure producten. Een goede bescherming is dan ook aan te raden. In deze categorie staan flightcases voor special effects producten. Dat kunnen cases zijn van kunststof of van hout. De meeste zijn voorzien van een schuiminlay, zodat het product niet kan schuiven tijdens transport. Optimaal beschermd dus!