Flightcase bevestigingsmaterialen

Je hebt niets aan een stevig handvat als de popnagels niet van goede kwaliteit zijn. Ook heb je niets aan een goede kwaliteit schuim als het niet met de juiste lijm of tape is bevestigd. Hoogwaardig kwalitatieve onderdelen vragen om hoogwaardige bevestigingsmaterialen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van je flightcase te kunnen garanderen. Het gebruiken van hoogwaardige bevestigingsmaterialen zal uiteindelijk overbodige kosten en tijd besparen en daarom adviseren wij daar niet op te bezuinigen. Door onze expertise zijn onze producten zorgvuldig geselecteerd om hoogwaardige bevestigingsmaterialen te kunnen bieden tegen een scherpe prijs! Flightcase bevestigingsmaterialen koop je daarnaast bij Fritz-Events door de snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer

Kwaliteit bevestigingsmaterialen voor flightcases

Adam Hall en Penn Elcom zijn twee Duitse merken die gespecialiseerd zijn in het maken van hardware voor flightcases. In deze categorie bevestigingsmaterialen vind je dan ook hun lijmspray, schroeven, bouten, boortjes en rackware. Allemaal van topkwaliteit.

Totaalaanbod voor ieder type flightcase

Naast onderdelen en bevestigingsmaterialen voor het maken van je maatwerk flightcase hebben wij een breed aanbod universele- en specifieke flightcases voor het geval je niet de tijd of kennis hebt om je eigen cases samen te stellen en te bouwen.

Advies nodig bij het bevestigen van je flightcase onderdelen?

Ben je een onervaren bouwer en heb je hier advies bij nodig? Wij zijn dé specialist in flightcases en bijbehorende onderdelen. Wij staan 6 dagen per week vol enthousiasme voor je klaar om je te helpen met je benodigde producten in licht, geluid, DJ gear & special effects. Je kunt met ons in contact komen via onze klantenservice zonder in de wacht te staan of lang te hoeven wachten op een reactie. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75,- en je bestelling is morgen in huis als je voor 18.00 uur producten besteld die voorradig zijn.