Stroomkabels

Verschillende typen 230 volt stroomkabels

230 volt apparaten hebben vaak een PowerCON of Eurokabel aansluiting. De meest voorkomende eurokabel aansluitingen zijn de C7 en C8 of de C13 en C14 uitvoeringen. Bij ons vind je de juiste kabels om apparaten aan netstroom te kunnen hangen.

Zelf een stroomkabel samenstellen

Naast het kopen van een complete kabel, stekkerdoos, adapter of verdeler, kun je bij ons je eigen stekker samenstellen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je stroomcontactpunten wilt verwerken in je flightcase of je hebt een kabel nodig met een specifieke lengte. Op deze pagina vind je alle denkbare onderdelen en soorten kabels om je gewenste situatie te creëren.

Hulp nodig bij het vinden van je stroomkabel?

Ben je niet zeker welke kabel je nodig hebt voor je apparaat? Het kan ook voorkomen dat je niet zeker bent of de combinatie die je wilt maken mogelijk is. Voor al je vragen over stroomkabels kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear en special effects en kunnen je hierdoor op dit gebied voorzien van eerlijk en deskundig advies. Naast eerlijk en deskundig advies koop je een stroomkabel bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen en snelle levering. Ook verzending is gratis bij een bestelling vanaf €75, -.