Stroboscoop

Een stroboscoop geeft felle knipperende lichtflitsen die een slow motion effect creëren. Bij Fritz-Events kun je kiezen uit een breed aanbod conventionele en LED stroboscopen van top merken die je snel en voordelig online kunt bestellen met snelle verzending en een geweldige klantenservice. Of je nu op zoek bent naar een mini of kleine stroboscoop voor thuis of een grote professionele stroboscoop voor in een feesttent, theater of festival, bij ons ben je in beide gevallen aan het juiste adres. Een stroboscoop heeft steeds vaker meerdere lichteffect opties. Zo hebben wij varianten met kleuropties die je tevens kunt gebruiken als blinder, laser, derby en moonflower.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €4500
Merken
Toon meer
Stroboscoop 150W
€ 45,00
Witte stroboscoop 10W
€ 45,00
Set met 4 gekleurde mini stroboscopen
€ 59,00
Titan Strobe stroboscoop 1500W
€ 202,65
Titan Strobe Blaze stroboscoop
€ 278,20
Mini stroboscoop LED wit
€ 17,00
Thunder Wash 600W LED stroboscoop wit
€ 234,00
Thunder Wash 600RGB LED stroboscoop RGB
€ 218,00
Atomic 3000 LED stroboscoop
€ 4.250,00
Thunder Wash 100W LED stroboscoop wit
€ 98,00
Thunder Wash 100RGB LED stroboscoop RGB
€ 98,00
Jolt 300 LED stroboscoop
€ 449,00
Thunder Wash 600 RGBW LED stroboscoop
€ 296,00
Uranus LED moonflower met stroboscoop
€ 109,90
X-Terminator Laser en stroboscoop LED lichteffect
€ 209,00

Conventionele vs LED stroboscoop

LED stroboscopen zijn langzaam maar zeker de conventionele varianten weg aan het concurreren. Dit komt door de vele voordelen die LED technologie kent t.o.v. de conventionele technologie. De voornaamste voordelen zijn dat ze veel minder stroom verbruiken, de lampen gaan veel langer mee en ze worden niet zo warm t.o.v. vergelijkbare conventionele types. Door de dalende prijzen in LED technologie wordt het steeds aantrekkelijker om te kiezen voor een LED variant.

Stroboscoop mogelijkheden

Door de ongekende ontwikkelingen in LED technologie zijn de mogelijkheden van LED stroboscopen enorm. Naast felle witte flitsen kun je tegenwoordig de kleur, helderheid én frequentie makkelijk en snel bepalen en aanpassen. Zelfs kun je een LED variant tegenwoordig combineren met een laser effect of bumper.

Een duurdere LED stroboscoop beschikt over een DMX module en kun je vanuit een DMX controller besturen. Bij een goedkope LED stroboscoop is dit niet van belang, aangezien je deze vaak terugziet in een kleine zaal, thuis discotheek of klein café. Een DMX controller komt hierbij zelden tot niet van pas.

Meer informatie over je gewenste stroboscoop?

Zit jij nog met vragen waardoor je niet weet welke stroboscoop je het beste kunt kopen? Wij nemen graag je twijfels weg. Neem dus contact op met onze klantenservice en wij staan direct voor je klaar om een lach op je gezicht te toveren. Ook kun je gerust onze showroom bezoeken voor een demonstratie. Wil je online een stroboscoop kopen, doe dit dan vóór 18 uur om je gewenste artikel(en) morgen al in huis te kunnen hebben. Daarnaast is verzending gratis bij een order vanaf €75, -.