Afzetpalen & afzetkoorden

Op zoek naar traditionele of goedkope functionele afzetpalen en/of afzetkoord(en) voor bij een rode loper of voordeur van een openbare ruimte waar bezoekers niet ieder willekeurig moment binnen mogen lopen? Creëer een luxe of moderne uitstraling tegen een scherpe prijs bij Fritz-Events door snel en gemakkelijk online te bestellen. Koop je beschikbare afzetpalen of koorden vóór 18.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €95
Merken
Afzetpaal met trekband 2m zilver
€ 43,95
Afzetpaal zilver
€ 51,05
Fluwelen afzetkoord blauw met zilveren haak
€ 10,85
SA BELT 1B afzetband cassette voor statieven
€ 24,90
SA BELT 1B SET1 4 afzetband cassettes met tas
€ 95,00
SA BELT 1 B STAND SET1 verstelbare afzetpaal met afzetband
€ 79,00
SA BELT 1 B STAND SET2 verzwaarde afzetpaal met afzetband
€ 95,00

Afzetkoorden in diverse kleuren beschikbaar

Afhankelijk van je locatie kun je kiezen voor een luxe afzetkoord in de kleuren blauw, zwart en rood. Hierbij heb je de keuze om te kiezen tussen een zilveren en gouden haak. De maximale lengte van een afzetkoord van fluweel is 150 cm en heeft een diameter van 3 cm.

Diverse typen afzetpalen

Je kunt bij ons kiezen voor moderne afzetpalen met een trekband tot 2 meter. Dit is een goedkope en zeer praktische oplossing om bezoekers te laten wachten tot het moment dat ze een ruimte mogen passeren. Deze moderne afzetpalen zijn beschikbaar in zwart en zilver uitvoering. Kies je liever voor een luxere uitvoering, dan maak je gebruik van een fluwelen afzetkoord en kies je voor een Showtec afzetpaal die beschikbaar is in de kleuren goud, zilver en zwart.

Vragen over beschikbaarheid en levering van afzetpalen & afzetkoorden?

Voor advies en vragen neem je contact op met onze klantenservice. Zij hebben de ervaring en kennis in huis om je direct te kunnen helpen. Ook hebben wij een 200 M2 grote showroom in het Brabantse Cuijk met apparatuur op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. Voor een demonstratie of inspiratie kun je onze showroom 6 dagen per week komen bezoeken.