DJ mixers

Pioneer DJM-450 2-kanaals DJ mixer

€699,00

De Pioneer DJM-450 is een compacte DJ mixer die voorzien is van behoorlijk wat mogelijkheden. Veel van de features op deze mixer kennen we vooral van de duurdere club/festival mixers van Pioneer, zoals de 4 Color FX en de 8 Beat FX.

Pioneer DJM-900 NXS2 4-kanaals DJ Mixer

€2.299,00

Het was wachten op een opvolger van de razendpopulaire DJM-900 Nexus. We stellen je voor aan de nieuwe clubstandaard, de DJM-900 NXS2. Een 4-kanaals DJ mixer, met nog meer mogelijkheden dan zijn voorganger.

Vexus STM3030 4-kanaals mixer met USB-speler

€79,00

Op zoek naar een eenvoudige mixer? De Vexus STM3030 is een mixer met 3 line-kanalen en een microfoonkanaal. Hij is voorzien van een interne MP3-speler waarbij je muziek van een SD-kaart of USB-stick kunt afspelen

Skytec STM-2300 Mixer 2-Kanaals met USB/MP3-speler

€89,00

De Skytec STM-2300 is een zeer kleine mixer die desondanks toch behoorlijk wat mogelijkheden biedt. Zo kun je er een USB-stick in pluggen en de muziek hiervan direct afspelen op kanaal 1.

Vexus STM2500 5-kanaals mixer met USB-speler

€119,00

De Vexus STM2500 is een simpele 5-kanaals mixer met diverse handige functies. Zo is hij uitgevoerd met een interne USB-speler om MP3's direct af te kunnen spelen. Zelfs een bluetooth-functie ontbreekt niet.

Skytec STM-3004 4-Kanaals 19 inch mixer met EQ

€129,00

Deze Skytec STM-3004 is een voorbeeld van een mixer zonder al te veel poespas. Hij biedt gewoon exact wat je nodig hebt om verschillende bronnen (zoals CD-spelers, platenspelers of MP3-spelers) met elkaar te kunnen mixen.

JB Systems MIX 2 2-kanaals DJ mixer

€119,00

De MIX 2 behoort tot de nieuwe reeks mixers uit de Black serie van JB Systems. Deze mixer heeft een stijlvol zwart design met blauwe en witte LEDs, die in elke DJ booth mooi staat! De ideale mixer voor beginnende DJ's en drive-in shows.

Native Instruments Traktor Kontrol Z2 mixer/controller

€589,00

De Native Instruments Traktor Kontrol Z2 is gebaseerd op een standaard mengpaneel in de DJ wereld. Zo is dit mengpaneel uitgerust met een 3-bands equalizer, cue-controls, remix-decks controls en loop-controls.

Native Instruments Traktor Kontrol Z1 mixer

€189,00

De Traktor Kontrol Z1 is de ultieme mixer voor je iPad en iPhone. Maak van je iPad of iPhone jouw DJ-setup. Deze controller werkt perfect in samenwerking met Traktor DJ en Traktor Pro 2.

DAP Core MIX-3 USB 3-kanaals DJ mixer met USB interface

€375,00

Maak kennis met de Mix-3 USB DJ mixer uit de Core serie van DAP. Deze mixer biedt je 8 analoge ingangen voor het aansluiten van draaitafels of CD-spelers bijvoorbeeld, en nog eens 2 afzonderlijke USB audio interfaces.

JB Systems MIX 6 USB DJ mixer

€259,00

De MIX 6 USB behoort tot de nieuwe reeks mixers uit de MIX serie van JB Systems. De MIX 6 USB is dan ook de grootste mixer uit de serie. Deze mixer heeft een stijlvol zwart design met blauwe en witte LEDs, die in elke DJ booth mooi zal staan.

Pioneer DJM-850 DJ 4-kanaals mixer

€1.569,00

Op zoek naar een uitgebreide 4-kanaals DJ mixer? De Pioneer DJM-850 is voorzien van diverse sound color en beat effecten.

Pioneer DJM-350 2-kanaals DJ mixer zwart

€549,00

Op zoek naar een betrouwbare 2-kanaals DJ mixer? De DJM-350 van Pioneer beschikt over diverse master effects. Ook is hij voorzien van een microfoon-ingang.

Pioneer DJM-350-W 2-kanaals DJ mixer wit

€549,00

De DJM-350 is een degelijke 2-kanaals DJ mixer van het merk Pioneer. Hij is voorzien van enkele master effecten en een microfoon-ingang. Dit betreft de witte versie.

DAP Core Scratch 2-kanaals DJ mixer

€129,00

Op zoek naar een leuke compacte DJ mixer? De DAP Core Scratch is het kleine broertje van de DAP Core MIX-2 USB. Hij biedt 4 line-ingangen voor het aansluiten van CD/MP3-spelers, verdeeld over 2 kanalen. Ook een microfooningang ontbreekt niet.

DAP Core Beat 3-kanaals DJ mixer

€169,00

De DAP Core Beat is een 3-kanaals DJ mixer waarop je 3 CD-spelers kunt aansluiten. Elk kanaal is voorzien van 2 RCA aansluitingen zodat je kunt switchen tussen 2 aparte ingangen per kanaal. Wat deze mixer extra speciaal maakt is de bluetooth functie.

DAP Core Club 4-kanaals DJ mixer

€205,00

De DAP Core club is een 4-kanaals DJ mixer met een handige bluetooth functie. Je kunt tot wel 9 apparaten aansluiten op deze mixer! Naast de 4 kanalen heb je ook een microfoon aansluiting met een gecombineerde XLR/Jack ingang.

DAP Core MIX-2 USB 2-kanaals DJ mixer met USB interface

€305,00

De Mix-2 USB is een 2-kanaals DJ mixer uit de Core serie van DAP. Hij heeft 4 analoge ingangen en nog eens 2 afzonderlijke USB audio interfaces. Hierdoor kan er ook een laptop worden aangesloten zodat de audio hiervan direct kan worden afgespeeld.

DAP Core MIX-4 USB 2-kanaals DJ mixer met USB interface

€464,00

De DAP Core Mix-4 USB is een 4-kanaals DJ mixer met een interne USB interface. Ook een microfooningang ontbreekt natuurlijk niet.

Pioneer DJM-750 DJ 4-kanaals mixer

€1.049,00

De DJM-750 is een degelijke DJ mixer van het merk Pioneer. Hij is voorzien van 4 kanalen met ieder hun eigen 3-bands equalizer. Daarnaast beschikt deze mixer over diverse effecten.

Een DJ mixer kun je eenvoudig herkennen. Hij heeft meerdere aansluitingen voor CD-spelers, draaitafels of MP3/USB/SD-spelers en vaak maar één of twee microfoonaansluitingen. Dat maakt een DJ mixer iets heel anders dan een PA mixer bijvoorbeeld, waarbij dit andersom is. Die heeft heel veel microfoonaansluitingen en vaak slechts enkele ingangen voor audio afspeelapparatuur.

Verschillende types
DJ mixers hebben we van klein tot groot en van goedkoop tot zeer prijzig. Verschillen zitten vaak in de functies en de kwaliteit. Zo staan merken als Dateq, Pioneer en Native Instruments bekend om hun uitmuntende kwaliteit, terwijl JB Systems, Vexus en DAP voornamelijk bekend zijn om hun scherpe prijzen.

Hoe kies je de juiste DJ mixer?
Bedenk eerst wat je wilt aansluiten en hoeveel audiobronnen je wilt mixen. Als dat 3 bronnen zijn, dan is het slim om een DJ mixer te kopen met minimaal 3 kanalen. Bedenk ook of je hierbij een microfoonaansluiting wilt hebben. Wil je een basic mixer of juist een uitgebreide versie met allerlei effecten? Op deze manier zul je al een heleboel types kunnen wegstrepen.