DMX Voetcontroller

Een DMX voetcontroller, ook lichtset voetpedaal genoemd, gebruikt men om de belangrijkste functies met je voeten te kunnen bedienen. Een DMX voetpedaal wordt vaak gebruikt door artiesten en bands die zelf een kleine lichtset willen kunnen besturen. Veel bands en artiesten die in voor klein tot middelgroot publiek spelen hebben namelijk geen vaste licht technicus bij en willen daardoor live op het podium makkelijk en snel een kleine lichtset kunnen besturen. Door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service koop je een DMX voetcontroller snel en gemakkelijk online bij Fritz-Events!

 

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €55
Merken
Voetpedaal voor Compact Lightset
€ 50,05

Welke DMX voetcontroller kan ik het beste kopen?

Onze DMX voetcontrollers zijn bedoeld voor specifieke lichtsets. De Cameo voetcontroller is geschikt voor de Cameo multi par modellen. De JB variant is bedoelt voor de JB Systems COB-4BAR en de Showtec is ideaal om te gebruiken met de Showtec 30272 Compact lightset MKII.

Op zoek naar een andere DMX voetcontroller?

Zit je gewenste DMX voetcontroller niet in ons online assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kijken dan voor jou of we toch je gewenste product kunnen leveren.

Vragen over een DMX voetcontroller

Heb je technische of andere vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je namelijk helpen op het gebied van DMX voetcontrollers door onze brede kennis en ervaring op het gebied van podiumverlichting. Besluit je online te kopen bij Fritz-Events dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je een beschikbare lichtset voetpedaal vóór 18 uur dan heb je hem morgen al in huis!