Bellenblaasvloeistof

Als het gaat om bellenblaasvloeistof (zeepsop) kun je kiezen uit twéé opties. Je kunt ervoor kiezen om een concentraat vloeistof te kopen waaraan je zelf nog water moet toevoegen, maar je kunt ook kiezen voor kant-en-klare bellenblaasvloeistoffen. De kant-en-klare varianten zijn sneller en eenvoudiger te gebruiken. Dit is de beste optie indien je niet altijd zeker bent van een watervoorziening op locatie. De concentraat vloeistof is naar verhouding goedkoper en transport is hierbij kleiner en lichter. Wel kost het meer tijd en moeite om het concentraat te mixen met de juiste hoeveelheid water. Bellenblaasvloeistof koop je bij Fritz-Evens door ons brede aanbod, snelle levering en scherpe prijzen!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Toon meer
Bellenblaasvloeistof 5L
€ 16,90
Bellenblaasvloeistof 1L
€ 8,00
Bubble Liquid bellenblaasvloeistof 5L
€ 12,85
Pro bellenblaasvloeistof 5L
€ 29,95
Bubble Fluid bellenblaasvloeistof 5L
€ 15,80
Bellenblaasvloeistof  5L
€ 11,40
BL-5 Bellenblaasvloeistof 5L
€ 35,45
Pro bellenblaasvloeistof 20L
€ 149,00
Bubble Liquid bellenblaasvloeistof 5L
€ 17,85
BF5 High Performance bellenblaasvloeistof (5L)
€ 21,50
Bubble Liquid bellenblaasvloeistof concentraat 5L
€ 13,75

Verschillen in diverse bellenblaasvloeistoffen

Duurdere bellenblaasvloeistoffen hebben vaak betere eigenschappen dan goedkopere varianten. Het verschil kan hem zitten in de geur, veiligheid en performance. Kant-en-klare bellenblaasvloeistoffen zijn beschikbaar in kannen van 5 en 20 liter. Bellenblaas concentraat is beschikbaar in flessen van 1 liter. De verschillende merken waarvan je bij ons bellenblaasvloeistoffen kunt bestellen zijn: MagicFX, Anatri, American DJ, JB Systems, Chauvet DJ, Beamz en Showtec.

Naast bellenblaasvloeistof breed aanbod aan special effects

Wij zijn al meer dan 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear en in het bijzonder in special effects. Indien je bellenblaasmachine aan vervanging toe is of je wilt je vloot aan special effects uitbreiden, dan is Fritz-Events hierin natuurlijk dé partner. Bij ons koop je special effects namelijk tegen de scherpste prijzen en beste service! Ook ieder ander denkbare special effect vloeistof vind je terug in ons huidige online assortiment.

Vragen?

Mocht je onze hulp nodig hebben en behoeften hebben aan eerlijk en deskundig advies, dan staan wij 6 dagen per week voor je klaar! Bij ons word je direct geholpen indien je contact opneemt met onze klantenservice. Dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee en dit maakt ons dan ook uniek. Met Fritz-Events koop je hierdoor snel je benodigdheden met uitstekende servicevoorwaarden. Bestel je bijvoorbeeld direct leverbare producten vandaag, dan heb je ze morgen al in huis! Ook is verzending gratis vanaf €75, -.