Bellenblaasvloeistoffen

Beamz Bellenblaasvloeistof 5L

€15,95

Fijne bellenblaasvloeistof van Beamz, geschikt voor vrijwel elke bellenblaasmachine. Bevat geen schadelijke stoffen en laat ook geen residu achter op kleding of meubels. In deze kan zit 5 liter.

Beamz Bellenblaasvloeistof 1L

€6,50

Fijne bellenblaasvloeistof van Beamz, geschikt voor vrijwel elke bellenblaasmachine. Bevat geen schadelijke stoffen en laat ook geen residu achter op kleding of meubels. In deze fles zit 1 liter.

Showtec Bubble Liquid bellenblaasvloeistof 5L

€10,40

Deze jerrycan van 5 liter bevat vloeistof voor jouw bellenblaas apparatuur. De Showtec Bubble Liquid vloeistof zorgt voor heldere zeepbellen die niet irriterend of brandbaar is.

MagicFX Pro bellenblaasvloeistof 5L

€22,25

De meeste bellenblaasmachines zullen niet optimaal werken op zeepsop. Voor de mooiste werking is Pro bellenblaasvloeistof de oplossing.

Cameo Bubble Fluid bellenblaasvloeistof 5L

€14,00

Deze Bubble Fluid bellenblaasvloeistof is speciaal gemaakt om degelijke bellen te kunnen blazen. Dit is een ruime jerrycan met een inhoud van 5 liter.

American DJ Bellenblaasvloeistof concentraat voor 5 liter

€12,00

Deze kan bellenblaasvloeistof van American DJ is slechts voor de helft gevuld. Dit komt omdat deze nog aangelengd moet worden met water. De kan heeft 2,5 liter concentraat bellenvloeistof en kan aangelengd worden tot 5 liter.

Antari BL-5 Bellenblaasvloeistof 5L

€25,60

Deze Antari BL-5 bellenblaasvloeistof is te gebruiken in vrijwel alle bellenblaasmachines. Deze kan heeft een inhoud van 5 liter, genoeg voor tienduizenden bellen.

MagicFX Pro bellenblaasvloeistof 20L

€89,00

De meeste bellenblaasmachines zullen niet optimaal werken op zeepsop. Voor de mooiste werking is Pro bellenblaasvloeistof de oplossing.

JB Systems Bubble Liquid bellenblaasvloeistof 5L

€17,90

JB Systems bellenblaasvloeistof voor onder andere de JB Systems Bubble Machine. Geleverd per kan van 5L.

In deze categorie tref je diverse bellenblaasvloeistoffen aan. Er zijn kant-en-klare bellenblaasvloeistoffen maar ook concentraat vloeistoffen. Daarbij dient er nog water aan de vloeistof toegevoegd te worden.