Jack naar Speaker of Speakon

De juiste plug om een speaker (speakon) male of female te kunnen verbinden met een jack male kabel koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Bij ons koop je namelijk een jack-speaker verloopplug tegen een scherpe prijs en bestel je voor 18.00 uur vandaag, dan heb je de verloopplug mits voorradig morgen al in huis! Wacht niet langer en bestel direct je gewenste jack-speaker verloopplug. Wij hebben deze pluggen namelijk zorgvuldig voor jou geselecteerd om snel en gemakkelijk een juiste prijs-kwaliteitsproduct te kunnen bestellen waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €10
Merken
Speakerplug male naar Jack female adapter
€ 9,90
Speakon female naar Jack female adapter
€ 9,10

Breed assortiment Jack en Speaker kabels en pluggen

Alle soorten en maten verloopkabels/pluggen en andere bekabeling vind je terug in ons brede assortiment aan licht, geluid, DJ en special effects benodigdheden. Iedere groepsbijeenkomst, viering, voorstelling of feest begint bij Fritz-Events!

Vragen over beschikbare Jack-Speaker adapter?

Kun je eerlijk en deskundig advies gebruiken van een specialist die al meer dan 10 jaar ervaring heeft opgedaan in de licht- en geluidsindustrie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice die je graag en vol enthousiasme te woord zullen staan.