Flightcase hoek

Ben je een eigen flightcase aan het bouwen of is een flightcase hoek beschadigd geraakt en wil je die vervangen? Hier vind je het type hoek dat je nodig hebt en deze koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events! Onze hoeken zijn gemaakt van sterk staal of kunststof en beschermen de hoeken hierdoor tegen stoten. Sommige hoeken (bolhoeken en stapelbare hoeken) zorgen ervoor dat de flightcase stapelbaar is. Voor het vastzetten van de hoeken kun je bij ons tevens de juiste popnagels en boortjes kopen. Bestel je een beschikbaar product vandaag voor 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis en vanaf €75, - is verzending gratis!

... Lees meer

Flightcase hoek en andere onderdelen

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear & special effects. Dit houdt in dat wij in het afgelopen decennium onze kennis ruim hebben benut om voor jullie een zorgvuldig geselecteerd assortiment te kunnen bieden van hoge kwaliteit producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Heb je naast flightcase hoeken bijvoorbeeld andere onderdelen nodig om je gewenste product te kunnen creëren, dan bestel je al deze onderdelen uiteraard bij eenzelfde betrouwbare leverancier zoals Fritz-Events. Je hoeft je niet langer druk te maken of het product dat je koopt van de juiste kwaliteit is, want dat hebben wij al voor jou gedaan. Overigens is verzending bij ons gratis vanaf €75,-.

Vragen over flightcase hoeken?

Bij twijfels of vragen twijfel je niet en neem je direct contact op met onze klantenservice! Koop je bij ons producten, dan willen wij namelijk hebben dat je tevreden bent met je aankoop en niet achteraf spijt krijgt. Dit is waar wij iedere dag weer energie van krijgen en waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn. Neem je contact met ons op, dan hoef je bij ons geen wachttijden te verwachten, aangezien we je altijd direct willen kunnen helpen. Wij hanteren daarnaast scherpe prijzen en een snelle levertijd. Waar wacht je nog op?