Microfoonstatieven met hengel

K&M 27105 Microfoonstatief zwart

€29,00

De K&M 27105 kunnen we het beste samenvatten als een degelijk, maar betaalbaar microfoonstatief. K&M is een Duits topmerk dat we vooral kennen van hun oerdegelijke statieven. Dit statief heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding.

K&M 27195 Microfoonstatief met telescopische hengel

€42,00

De K&M 27195 is één van de standaard microfoonstatieven. Het statief is in hoogte instelbaar tot wel 1,6 meter. Deze versie heeft ook een uitschuifbare hengel die van 425 tot 725mm kan worden versteld.

DAP Microfoonstatief met hengel

€33,50

Dit microfoonstatief van het merk DAP is ontworpen in Nederland en geproduceerd in Europa, dat is ook te merken aan de degelijkheid van het statief. Zo heeft hij bijvoorbeeld een grote draaiknop om ongewenst kantelen van de hengel te voorkomen.

K&M 21090 Microfoonstatief zwart

€46,00

Het K&M 21090 microfoonstatief is het meest standaard en meestverkochte statief dat bestaat. Een stevig microfoonstatief met een driepotige voet die stevig op elk podium staat.

DAP ECO Microfoonstatief

€16,30

Betaalbaar microfoonstatief van DAP. Deze versie heeft een vaste hengellengte van 74 cm. De hoogte is wel verstelbaar van 89 tot 146cm. De DAP ECO is een prima microfoonstatief voor veel doeleinden.

Adam Hall S5BE Budget microfoonstatief

€19,50

De S5BE is een betaalbaar microfoonstatief van Adam Hall. De hoogte van dit statief is instelbaar en bovendien is hij voorzien van een hengel.

K&M 21020 microfoonstandaard met hengel zwart

€45,00

Dit is het best verkochte microfoonstatief wereldwijd. Er zijn meer dan 2 miljoen exemplaren van verkocht. De K&M 21020 heeft een instelbare hoogte van 90 tot 160,5cm en een hengel met een lengte van 84cm.

Gravity MS4321B Microfoonstatief met driepoot en hengel

€37,00

Bij deze Gravity MS4321B microfoonstandaard is zowel de hoogte van het statief als de plaatsing van de hengel te verstellen. De lengte hiervan is dus niet verstelbaar.

DAP Quick Lock microfoonstatief

€41,00

DAP heeft nu het ideale microfoonstatief ontwikkeld. Doordat je in het handvat knijpt kun je de hoogte van het statief gemakkelijk instellen, zo kun je in enkele secondes de hoogte van 102 naar 167cm instellen.

American Audio PRO-MS1 microfoonstatief

€23,00

De American Audio PRO-MS1 is een simpel microfoonstatief. Hij is voorzien van een hengel met een vaste lengte van 80cm. De hoogte van dit statief is uiteraard instelbaar. Dankzij de rubber voetjes op de pootjes voorkom je ongewenste trillingen.

Adam Hall S5B Microfoonstatief

€24,85

Zwart microfoonstatief van Adam Hall. De hoogte is instelbaar van 94-160cm en de lengte van de hengel is 79cm. Leuk statief voor een zeer nette prijs.

Adam Hall S6B Microfoonstatief

€25,90

Dit Adam Hall S6B microfoonstatief is erg praktisch voor elke band of zanger/zangeres. Zowel de hoogte van het statief als de lengte van de hengel is aan te passen. Uitgevoerd in mooi zwart.

DAP Verstelbaar microfoonstatief

€27,90

Betaalbaar microfoonstatief van DAP. Deze versie heeft een verstelbare hengellengte van 58 tot 90cm. Ook de hoogte is verstelbaar van 89 tot 146cm. Een prima microfoonstatief voor veel doeleinden.

DAP Microfoon Statief Ergo1

€23,00

Dit DAP Microfoon Statief Ergo1 is geschikt voor vele muzikanten in elke lengte. Zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Stel de hoogte en telescoophengel naar wens in.

DAP Microfoonstatief Value line

€12,80

Zeer betaalbaar microfoonstatief van DAP. Uitvoering met verstelbare hoogte en een hengel met een vaste lengte.

Gravity MS2221B Laag microfoonstatief met ronde voet en hengel

€39,00

De MS2221B is een laag microfoonstatief van Gravity. Dit maakt hem geschikt voor plaatsing bij bijvoorbeeld een gitaarversterker.

Gravity MS2222B Laag microfoonstatief met ronde voet en telescopische hengel

€39,00

De MS2222B is een laag microfoonstatief van Gravity, voorzien van telescoophengel. Hij is geschikt voor plaatsing bij bijvoorbeeld een gitaarversterker.

Gravity MS2321B Microfoonstatief met ronde voet en hengel

€39,00

In tegenstelling tot de MS2311B kun je bij deze MS2321B de hengel van deze microfoonstandaard wel verschuiven. Ideaal voor talloze toepassingen!

Gravity MS2322B Microfoonstatief met ronde voet en telescopische hengel

€41,00

Dit microfoonstatief van Gravity heeft het allemaal! Een stevige ronde voet, een verstelbare hoogte en een telescopische hengel.

Gravity MS4322B Microfoonstatief met driepoot en telescopische hengel wit

€40,00

Dit Gravity MS4322B microfoonstatief met driepoot en telescopische hengel is van zeer zware kwaliteit. Hij is wit van kleur en heeft een maximum hoogte van 169cm.

Microfoon statief kopen

Wat voor microfoon statief je ook wilt kopen, je vindt het in het assortiment van Fritz-Events. Microfoonstatieven worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo zijn ze niet weg te denken op een podium bij een concert of presentatie, maar ook wanneer een album wordt opgenomen in een studio is het juiste microfoon statief cruciaal. Of je nu zoekt naar een microfoon statief met hengel, voor op tafel of met een zwanenhals, je vindt het in onze webshop.

Reken op de beste service wanneer je een microfoon statief gaat kopen

Waarmee we ons bij Fritz-Events onderscheiden, is onze uitstekende service. Zo kun je bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies. Vertel ons wat precies de toepassing is van het microfoon statief dat je wilt kopen, dan helpen wij je met het maken van je keuze. Ook is onze service altijd enorm snel. Bestel je vandaag nog vóór 18.00 uur, dan verzenden wij het product meteen. 

Dit zijn de voordelen van het kopen van een microfoon statief met hengel

Microfoonstatieven met hengel zijn de meestvoorkomende statieven. Ze zijn vaak in hoogte verstelbaar en hebben een scharnierende arm die soms ook nog in lengte verstelbaar is. De microfoonstatieven hebben talloze toepassingen. Ze worden gebruikt voor zang/spraak en zijn ook perfect geschikt voor veel muziekinstrumenten. Als aanvulling op statieven met hengel, vind je bij ons ook allerlei accessoires voor het statief, bijvoorbeeld microfoonhouders en klemmen.

Bestel je microfoon statief vandaag nog via de webshop

Kies het gewenste statief, doorloop enkele eenvoudige stappen en maak gebruik van een van onze veilige betaalmethoden. Bestelling voltooid? Dan komt het statief zo snel mogelijk jouw kant op! Wanneer je meer wilt weten over onze producten of persoonlijk advies wilt ontvangen, mag je ons altijd bellen. Je bereikt ons via 0485-310001.