Podium transportkar

Podiumdelen (ook stage deck, podiumplaat of podium platform genoemd) vervoer je door middel van een wagen of kar die hier speciaal voor is ontwikkeld. Zo kun je veilig en snel tot 12 podiumdelen tegelijk vervoeren. Door gebruik te maken van geschikt podium transport voor het opbouwen en afbreken van je podium bespaar je veel tijd, moeite en ongemakkelijke situaties. Door de wieltjes met rem en compacte maatvoering bestaat er geen betere manier om podiumdelen op te kunnen slaan en te kunnen vervoeren. Een podium kar, wagen of trolley koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €800
Merken
Trolley voor podiumdelen horizontaal
€ 559,00
Trolley voor podiumdelen verticaal
€ 755,00
Trolley voor podiumrailing
€ 499,00
StageDex wagen voor podiumdelen basic
€ 595,00
Mammoth Transport trolley transport kar 10x
€ 519,15
Mammoth Transport trolley transport kar 6x
€ 524,50
Mammoth Transport Trolley voor leuningen
€ 741,00
Mammoth Transport Flexy-Trolley transportkar
€ 393,90

Verschillende uitvoeringen podium transport

Je kiest een podium kar aan de hand van je huidige situatie. Indien je bijvoorbeeld 12 podium wilt kunnen vervoeren, dan kies je uiteraard voor een transport kar die tot 12 podiumdelen tegelijk kan vervoeren. Zo heb je transportkarren die een verschillend aantal podiumdelen kan vervoeren en waarvan de podiumdelen verschillende afmetingen kunnen hebben. Let dus goed op dat de kar die je kiest voldoet aan je type en aantal podiumdelen. Wij hebben transportkarren van de betrouwbare en kwaliteitsmerken Showtec, Admiral StageDex en Power Dynamics.

Advies nodig bij het kiezen van een podium transport kar?

Heb je vragen of wil je advies voor het kiezen van de juiste podium transport kar(ren)? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear en special effects en kunnen je hierdoor voorzien van eerlijk en deskundig advies op het gebied van podium transport. Wij proberen daarnaast de beste service te kunnen bieden om jou zo goed als mogelijk te kunnen ontzorgen. Zo is verzending gratis bij een bestelling vanaf €75, -, heb jij voorradige producten die je voor 18.00 uur besteld morgen al in huis en hebben wij een breed aanbod van meer dan 15.000 producten, waardoor je bij ons altijd kunt slagen!