Confetti kanon

Een Magic FX confetti kanon kun je met de hand afschieten en werkt erg sfeer bevorderend op feestelijke aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, bruiloft of verrassingsfeest. Een Magic FX confetti kanon koop je bij Fritz-Events. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen en leveren snel. Je vindt varianten in iedere gewenste kleur, soort en maat. Bij een baby shower kies je bijvoorbeeld voor blauwe of roze confetti en met carnaval is de multicolour erg populair. Ze zijn eenvoudig in gebruik. Je schiet ze namelijk af door aan de onderkant van de buis te draaien. Heb je de juiste maat en kleur gevonden? Bestel dan voor 18 uur en waarschijnlijk heb je hem morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Kleur
Toon meer
Lengte
Handheld Confetti hartjes Cannon 50cm wit
€ 6,95
Handheld Confetti hartjes Cannon 28cm wit
€ 5,50
Handheld Confetti Cannon 28cm multicolour
€ 4,95
Handheld Confetti Cannon 28cm wit
€ 4,95
Handheld Confetti Cannon 28cm zilver
€ 5,50
Handheld Confetti Cannon 28cm goud
€ 5,50
Handheld Confetti Cannon 28cm wit+zilver
€ 5,25
Handheld Confetti hartjes Cannon 28cm rood
€ 5,50
Handheld Cannon 28cm leeg
€ 4,50
Handheld Confetti Cannon 50cm multicolour
€ 5,95
Handheld Cannon 50cm leeg
€ 5,50
Handheld Confetti Cannon 50cm zilver metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm wit+zilver
€ 6,75
Handheld Confetti Cannon 50cm goud metallic
€ 6,95
Handheld Confetti Cannon 50cm rood
€ 5,95
Handheld Confetti Cannon 50cm donkergroen
€ 5,95
Handheld Confetti Cannon 50cm geel
€ 5,95
Handheld Confetti Cannon 50cm donkerblauw
€ 5,95
Handheld Confetti Cannon 50cm zwart
€ 5,95
Handheld Confetti Cannon 50cm paars
€ 5,95

Handheld confetti kanon

Op deze pagina vind je enkel confetti kanon varianten die je met de hand kunt afschieten. Ook een geschikte elektrische confetti kanon vind je uiteraard bij Fritz-Events. Elektrische varianten kunnen worden afgeschoten met behulp van een shooter of gun. Wil je liever slierten (streamers), dan vind je deze op onze handheld streamer kanons pagina.

Confetti kanon beschikbaar in verschillende soorten

Bij ons heb je de keuze tussen papier en metallic confetti. Metallic glinstert als er licht op schijnt, het reflecteert dus. Zo maak je je feestje nóg feestelijker! Daarnaast hebben wij hierin varianten in de kleuren: wit, rood, roze, groen, blauw, zilver, goud, zwart, oranje, paars, geel en multicolour. De hoeveelheid die je wilt afschieten bepaal je aan de afmeting van de buis. Zo hebben wij een 28cm, 50cm en 80cm uitvoering die elk een verschillende inhoud heeft.

Welk confetti kanon, die wij te koop aanbieden, kies jij?

Heb je nog vragen over de Magic FX confetti kanon waarnaar je op zoek bent? Neem dan Contact op met onze klantenservice. Weet jij wel al wat je wilt bestellen? Plaats dan een bestelling voor 18.00 uur. Zijn je bestelde producten direct leverbaar, dan heb je ze morgen al in huis! Ons advies is om een bestelling gecombineerd te bestellen. Verzending is namelijk gratis vanaf €75,-.