Microfoon voorversterkers

Apart PREZONE1 6-kanaals stereo zonevoorversterker

€477,95

Gemakkelijk in gebruik, een hoge signaal-ruis verhouding, veelzijdige installatiemogelijkheden en logisch design. Dat zijn de eigenschappen waarmee de Apart PREZONE1 6-kanaals stereo zonevoorversterker zich onderscheidt.

LD Systems PHA 48V phantoomvoeding

€22,90

Kleine phantoomvoeding om snel en eenvoudig tussen een kabel te plaatsen voor een condensatormicrofoon.

Behringer PS400 Fantoomvoeding

€27,00

De Behringer PS400 is een universele fantoomvoeding voor elke condensatormicrofoon. De werking is heel eenvoudig. Hij is voorzien van een XLR microfooningang en een microfoonuitgang. En bovendien is hij erg compact, zodat je hem eenvoudig meeneemt.

DAP PRE-202 2-kanaals microfoonvoorversterker

€66,90

Een condensator microfoon dient voorzien te zijn van fantoomvoeding om te kunnen werken. De DAP PRE-202 is een 2-kanaals microfoonvoorversterker die 2 microfoons tegelijk kan voorzien van 48 Volt fantoomvoeding.

Shure RPM181/PRE Voorversterker voor Beta 181

€235,00

De Shure RPM181/PRE is een onderdeel van de Beta 181. Het is het deel waar de voorversterker in geplaatst is. Op dit onderdeel kun je vervolgens zelf een microfooncapsule plaatsen. Je hebt hierbij de keuze uit 4 verschillende capsules.

IMG Stage Line MPR-6 2-kanaals microfoonvoorversterker

€55,00

Met deze IMG Stage Line MPR-6 2-kanaals microfoonvoorversterker kun je twee microfoons voorzien van 48 Volt fantoomvoeding. Handig als je een condensatormicrofoon wilt aansluiten op een geluidsset of mixer die zelf geen voeding geeft aan de microfoon.

DBX 286S microfoonvoorversterker met processors

€154,00

De DBX 286S is niet alleen een voorversterker voor een microfoon of instrument, maar heeft ook vier processors waarmee je de geluidsweergave kunt finetunen. Het is een compleet apparaat van topkwaliteit voor gebruik in bijvoorbeeld een studio.

Apart PREZONE2 6-kanaals stereo zonevoorversterker

€961,95

Met de Apart PREZONE2 6-kanaals stereo zonevoorversterker kun je de muziekbronselectie én het volume van twee stereozones afzonderlijk van elkaar regelen. En hij is ook nog eens uiterst eenvoudig om te gebruiken en te installeren.