Microfoon voorversterker

Is jou niet duidelijk waarvoor je een microfoon voorversterker gebruikt? Men besteedt vaak veel aandacht aan het vinden van een mooi klinkende microfoon. Juist een microfoon voorversterker is erg bepalend is voor de klank van je microfoon. Een goede pramplifier laat een studiomicrofoon namelijk zo veel beter klinken. Ze hebben functies die je niet vindt in ingebouwde voorversterkers. Hiermee krijg je de karakteristieke en hoogwaardige klank waar je naar op zoek bent. Een goede microfoon voorversterker koop je bij Fritz-Events door ons zorgvuldig geselecteerde aanbod en scherpe prijzen!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
Toon meer
PREZONE1 6-kanaals stereo zonevoorversterker
€ 568,70
PHA 48V phantoomvoeding
€ 29,95
PRE-202 2-kanaals microfoonvoorversterker
€ 83,85
RPM181/PRE Voorversterker voor Beta 181
€ 255,00
MPR-6 2-kanaals microfoonvoorversterker
€ 55,00
286S microfoonvoorversterker met processors
€ 189,00
PREZONE2 6-kanaals stereo zonevoorversterker
€ 1.210,00

Praktische rede voor kopen van microfoon voorversterker

Niet alleen voor een karakteristieke en hoogwaardige klank koopt men een microfoon voorversterker. Je kunt er namelijk ook een kopen om een praktische rede. Heeft je mengpaneel of geluidskaart bijvoorbeeld alleen een line-ingang en dus geen interne voorversterker? Een preamplifier zal dan tussen je microfoon en line-ingang geplaatst moeten worden en hiervoor zijn deze systemen uitermate geschikt.

Welke functies bezit een microfoon voorversterker?

Het doel is om een warme, organische klank te creëren. Alle beschikbare functies zijn dan ook bedoeld om dit te bereiken. Denk aan toonregeling, volumeregeling, ruis/brom verwijderaar, fantoomspanning en andere mogelijke processors en functies.

Vergelijkbare producten

Wat apparaten binnen deze categorie doen voor microfoons, dat doet een phono voorversterker voor een platenspeler signaal. Daarnaast kun je ook kiezen voor een gewone eindversterker.

Advies nodig over een microfoon voorversterker?

Ben je niet zo thuis in de wereld van preamplifiers en heb je behoefte aan eerlijk en deskundig advies op dit gebied. Door al ruim 10 jaar dé specialist te zijn in geluid kunnen wij je hier goed mee helpen. Neem contact op met onze klantenservice en je word direct geholpen!