Zwanenhals microfoon

Een zwanenhals microfoon zie je vaak bij conferenties, presentaties, lessen, vergaderingen en toespraken in scholen, zalen, kerken en andere openbare ruimtes waarbij meerdere sprekers aan woord komen voor een grotere groep personen. Een groot voordeel is dat je de microfoon precies kunt richten zoals je wilt. Een nieuwe spreker kan hierdoor zelf makkelijk en snel de hoogte van de microfoon instellen. Ook kun je met een zwanenhals microfoon instrumenten mooi versterken. Een microfoon koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen. Bestel je daarnaast een beschikbare microfoon vóór 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis en verzending is gratis bij een order vanaf €75, -.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
Toon meer
D1015CM Condensator conference zwanenhals microfoon
€ 65,00
MICPAT-D dynamische omroepmicrofoon met zwanenhals
€ 133,10
MEG 14-40B zwanenhals microfoon
€ 219,00
JB 30 Dynamische microfoon met zwanenhals
€ 99,00
PM-160 vergadermicrofoon
€ 82,45
MA8120PM omroepmicrofoon
€ 130,10
MEG 14-40-L B zwanenhalsmicrofoon met rode LED-ring 400mm
€ 255,00
MEG 14-40-L II B zwanenhalsmicrofoon met groene LED-ring 400mm
€ 255,00

Zwanenhals microfoon in vele soorten en maten

Wij hebben een breed aanbod aan microfoons die erg variëren in prijs, kwaliteit en vorm. Zo kan de lengte van de zwanenhals variëren tussen 30 en 70 cm. Daarnaast hebben wij microfoons die voorzien zijn van diverse opties zoals omroepsystemen die tot wel 6 zones tegelijkertijd kunnen voorzien van geluid. Ten slotte kan de kwaliteit van de microfoons erg verschillen. Goedkope modellen hebben vaak een minder geluidskwaliteit dan een professionele duurdere variant. Wij hebben zwanenhals microfoons van de merken: Sennheiser, Shure en JB Systems.

Advies nodig over de aanschaf van een zwanenhals microfoon

Wil je graag eerlijk en deskundig advies over de microfoon die voor jouw situatie het meest geschikt is? Wij hebben de nodige ervaring en kennis om je te kunnen helpen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en wij helpen je direct en vol enthousiasme. Wil je de microfoon eerst uitproberen voordat je deze wilt kopen? Neem dan een bezoek aan onze showroom in het Brabantse Cuijk waar diverse zwanenhals microfoons staan opgesteld.