Statieven flightcase

Voor de opslag van meerdere microfoonstatieven zijn speciale flightcases ontwikkeld inclusief kokers, scharnieren deksel en klep. Dankzij het specifieke ontwerp en stevige wielen is een snel transport en maximaal comfort gegarandeerd, waarmee moeiteloos diverse microfoonstatieven in een mum van tijd kunnen worden opgezet. Daarnaast draagt een degelijke flightcase bij aan een nette podiumpresentatie. Je straalt gelijk meer klasse en kwaliteit uit bij het werken met passend en degelijk materiaal. Bij Fritz-Events koop je snel en eenvoudig je ideale statieven flightcase tegen een gegarandeerd scherpe prijs. Bij een bestelling boven de €75, - is verzending gratis en daarnaast leveren wij snel. Voor 18.00 uur vandaag besteld = morgen in huis (mits voorradig)!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €450
Merken
Stand Case MKII flightcase voor 12 microfoonstatieven
€ 299,00
Mic Stand Case flightcase voor 16 microfoonstatieven
€ 419,00

Breed assortiment statieven en flightcases

Naast flightcases hebben wij een divers aanbod aan scherp geprijsde en zorgvuldig geselecteerde statieven, zoals microfoon-, instrument-, licht- en luidsprekerstatieven. Door onze kennis en ervaring op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects besteden wij aandacht aan het kunnen leveren van een hoge prijs-kwaliteitverhouding tegen een uitstekende service en deskundig advies. Aangezien wij een totaalaanbieder zijn, kun je bij tekortkoming tevens alle soorten microfoons bij ons bestellen, van alle typen podiummicrofoons tot hoogwaardige studiomicrofoons!

Statieven flightcases zijn gemaakt voor duurzaam gebruik

Doordat onze flightcases specifiek zijn ontwikkeld voor statieven, beperk je de kans op beschadiging van je microfoonstatieven én van de flightcase zelf. Het is hierdoor een duurzame oplossing, zodat je materiaal minder snel aan vervanging toe is. De flightcase zelf is gemaakt van multiplex platen en afgewerkt met een hoge kwaliteit Penn Elcom beslag inclusief stevige wielen, rubber voetjes, vlindersloten en scharnieren deksel die allen tegen een flinke stoot kunnen.

Meer informatie over statieven flightcases

Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen in de week voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zijn daarom je ideale partner in al je evenementenapparatuur. Daarnaast hebben wij een 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk waar iedere muzikant en technicus inspiratie op kan toen. Kom gerust een keer langs!