Personal monitor mixers

Personal monitor mixers zijn er om muzikanten zelf een persoonlijke mix te laten maken. Uiteraard hebben wij bij Fritz-Events ook diverse van dit soort apparaten te koop, zowel digitale als analoge. Denk aan merken als DAP en Allen & Heath.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €700
Merken
ME-1 Personal monitoringsysteem
€ 698,00
Powerplay P2 bekabeld in-ear monitorsysteem
€ 65,00
EarMix 16M personal monitor mixer
€ 379,00
In-Ear Mini Bodypack 2 koptelefoonversterker
€ 71,00
Hardwired In-Ear bodypack koptelefoonversterker
€ 215,00
In-Ear Stick koptelefoonversterker
€ 142,00

Jezelf goed horen met een personal mixer

Voor een zanger of muzikant is het erg belangrijk dat hij of zij zichzelf goed kan horen, op het podium, maar ook in de studio. Met een personal monitor mixer heeft hij dit voor een groot deel zelf in de hand, zonder dat er een geluidsman voor nodig is. Hij kan bepalen hoe hard hij zichzelf hoort, maar ook de verhouding met andere instrumenten of vocalen.

Aansluitingen op een persoonlijke mixer

Een persoonlijk monitor systeem is vaak voorzien van een of meerdere XLR/jack-ingangen. Hierop kan een microfoon of instrument worden aangesloten, of de output van een mengtafel. Ook zie je meestal een uitgang voor een koptelefoon of in-ear oordoppen op een personal mixer. Daarnaast kan er ook een output voor een andere mixer voorzien zijn.

Vragen?

Heb je vragen over een bepaalde personal monitor mixer of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op en wij helpen je op weg. Je kunt ons bellen op 0485-310001 of mailen naar [email protected].