Gridbouw

Admiral Ophangbracket voor truss aan plafond

€29,95

Deze bracket is ontworpen voor het bevestigen van een vierkant of driehoek truss (30cm) aan een plafond. De truss klem je met draadklemmen eenvoudig vast aan de bracket. In het midden van de bracket zit een gat voor het bevestigen van een draadstang.

Admiral Montageklem voor multibar aan gridbuis 50mm

€8,95

Op zoek naar een manier om je stroom te verdelen in een theatergrid? Dan zijn deze klemmen eigenlijk onmisbaar. Ze zijn geschikt voor het bevestigen van een multibar, waarin vervolgens de stroom verdeeld kan worden.

Admiral M10 draadstang 1m

€2,45

Een draadstang is voor vele toepassingen geschikt. Deze M10 draadstang met een lengte van 1 meter wordt vaak gebruikt bij het bevestigen van een grid in een zaal of theater.

Admiral Montageklem voor kabelgoot aan gridbuis 50mm

€0,95

Om kabels netjes weg te werken in een grid, plaats je een kabelgoot. En om deze kabelgoot goed te kunnen vastklemmen is deze montageklem ontworpen. Binnen enkele seconden zit de kabelgoot vast op het grid.

Admiral Afstandbeugel voor gridbuis 50mm

€18,40

Voor het bevestigen van een gridbuis langs een wand is deze afstandbeugel ideaal. De rail is voorzien van diverse ovale uitsparingen voor het bevestigen van een buis of gordijnrail.

Admiral Draadbeugel voor gridbuis 50mm

€1,95

Om iets op te hangen aan een gridbuis kan deze U-draadbeugel prima van pas komen. Hij past rondom elke buis van maximaal 51mm. De beugel heeft aan de uiteinden een draad voor M8 moertje.

Admiral Buisklem voor gridbuizen 50mm

€10,50

Een grid bestaat vrijwel altijd uit buizen die haaks op elkaar gemonteerd zijn. Om deze buizen te koppelen is deze buisklem ontworpen. Je draait ze muurvast op elkaar dankzij de M10 moertjes.

Admiral Koppelstuk voor gridbuis 50mm

€19,50

Dit koppelstuk is bedoeld voor het koppelen van 2 gridbuizen van 50mm. Deze koker past precies in de gridbuis en kan vervolgens met een popnagel worden vastgezet.

Admiral Muurbeugel voor gridbuis 50mm

€16,95

Met deze muurbeugel bevestig je in een handomdraai een gridbuis van 50mm aan een muur of wand. De montageplaat is uitgevoerd met 3 bevestigingsgaten. De draadbeugel klemt de gridbuis vast.

Admiral Plafondbeugel voor gridbuis 50mm

€9,95

Om een theatergrid te kunnen bouwen heb je naast buizen ook deze ophangbeugels nodig. Ze zijn speciaal ontworpen om de gridbuizen tegen het plafond te bevestigen. De draadstang kan 80mm bewegen, zodat alles waterpas gehangen kan worden.

Admiral Eindkap voor gridbuis 50mm

€1,20

Je grid gebouwd? Dan is het tijd voor het afwerken van de gridbuizen. Om de open einden van de buizen af te dekken, zijn deze eindkapjes prima geschikt.

Admiral Gridbuis 50mm zwart 6m

€99,00

Wil je zelf een theatergrid bouwen, dan ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres! Deze gridbuis is dan natuurlijk onmisbaar. Hij heeft een diameter van 50mm, een wanddikte van 2,5mm en een lengte van 6 meter. Voor het ophangen leveren we beugels.

Een grid is een combinatie van buizen waar een frame van is gemaakt. We komen een grid vaak tegen in een theater. Aan de buizen, die vaak een diameter hebben van 50mm, worden vervolgens theaterspots of decorstukken opgehangen. In deze categorie tref je diverse onderdelen aan voor het maken van een grid.