Kleding & merchandise

Showtec Rigging handschoenen

€15,30

Een rigger is de hele dag bezig met trussen, metalen, takels en hijsbanden. Goede bescherming voor de handen is dan natuurlijk wel gewenst. Met deze Showtec rigging handschoenen heb je goede grip en verklein je de kans op wonden aan je handen.

DAP Roadie handschoenen (maat L)

€32,50

Deze roadie handschoenen bieden optimale bescherming bij het opbouwen van bijvoorbeeld licht- en geluidsshows. Deze versie heeft maat L.

DAP Roadie handschoenen (maat XL)

€34,95

Deze roadie handschoenen bieden optimale bescherming bij het opbouwen van bijvoorbeeld licht- en geluidsshows. Deze versie heeft maat XL.

DAP T-shirt Stagecrew maat L

€12,95

DAP heeft diverse T-shirts en sweaters in het assortiment. Wat te denken van dit T-shirt met opdruk Stagecrew in de maat L.

DAP T-shirt Stagecrew maat XL

€12,95

DAP heeft diverse T-shirts en sweaters in het assortiment. Wat te denken van dit T-shirt met opdruk Stagecrew in de maatXL.

DAP T-shirt Roady maat M

€12,95

Ga jij vaak als roadie op pad? Dan kan dit T-shirt eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast. Hij heeft de opdruk Roady. Maat M.

DAP T-shirt Roady maat L

€12,95

Ga jij vaak als roadie op pad? Dan kan dit T-shirt eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast. Hij heeft de opdruk Roady. Maat L.

DAP T-shirt Roady maat XL

€12,95

Ga jij vaak als roadie op pad? Dan kan dit T-shirt eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast. Hij heeft de opdruk Roady. Maat XL.

DAP T-shirt Roady maat XXL

€12,95

Ga jij vaak als roadie op pad? Dan kan dit T-shirt eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast. Hij heeft de opdruk Roady. Maat XXL.

Showtec T-shirt Lightjockey maat XXL

€11,95

Maak je de mooiste lichtshows, dan mag je daar best trots op zijn. Met dit T-shirt met opdruk Lightjockey ziet iedereen meteen dat jij het licht verzorgt. Dit is maat XXL.

Showtec T-shirt maat M

€5,95

Mooi T-shirt van DAP en Showtec. Verkrijgbaar in verschillende maten, dit is de M.

Showtec T-shirt maat L

€5,95

Mooi T-shirt van DAP en Showtec. Verkrijgbaar in verschillende maten, dit is de L.

Showtec T-shirt maat XL

€5,95

Mooi T-shirt van DAP en Showtec. Verkrijgbaar in verschillende maten, dit is de XL.

Showtec T-shirt maat XXL

€5,95

Mooi T-shirt van DAP en Showtec. Verkrijgbaar in verschillende maten, dit is de XXL.

MagicFX Snapback cap

€32,90

Laat iedereen zien dat je een professional bent met deze mooie snapback cap van MagicFX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking.

MagicFX Hoodie maat S

€59,00

Mooie hoodie van Magic FX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking. Verkrijgbaar in diverse maten, dit is een S.

MagicFX Hoodie maat M

€59,00

Mooie hoodie van Magic FX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking. Verkrijgbaar in diverse maten, dit is een M.

MagicFX Hoodie maat L

€59,00

Mooie hoodie van Magic FX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking. Verkrijgbaar in diverse maten, dit is een L.

MagicFX Hoodie maat XL

€59,00

Mooie hoodie van Magic FX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking. Verkrijgbaar in diverse maten, dit is een XL.

MagicFX Hoodie maat XXL

€59,00

Mooie hoodie van Magic FX. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van bedrukking. Verkrijgbaar in diverse maten, dit is een XXL.

In deze categorie vind je kleding en merchandise. Denk hierbij aan petten, T-shirts, hoodies en keycords. Je wilt als professional natuurlijk wel te onderscheiden zijn van het publiek bij een festival of evenement.