Stretchdoek

Een stretchdoek kan worden gebruikt om een podium af te hangen, een decor te creëren of een tribune te bedekken. Een stretchdoek kan worden uitgerekt en daarmee worden opgespannen in bijvoorbeeld een trussframe. Bij ons vind je ze in verschillende maten en vormen. Zo vind je ze bij ons in driehoek, vierkant en diamant vorm met een diameter van 1,25 tot 5 meter. Met een stretchdoek creëer je een sjiek podium met fantastische lichteffecten in combinatie met je lichtshow. Denk bijvoorbeeld aan een magisch black-light effect. Een witte stretchdoek koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen en snelle levering!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Stretch Shape square stretchdoek 250x250cm wit
€ 52,00
Stretch Shape square stretchdoek 125x125cm wit
€ 19,15
Stretch Shape square stretchdoek 250x125cm wit
€ 33,20
Stretch Shape diamond stretchdoek 125x125cm wit
€ 21,40
Stretch Shape diamond stretchdoek 250x125cm wit
€ 36,00
Stretch Shape diamond stretchdoek 250x250cm wit
€ 62,85
Stretch Shape diamond stretchdoek 375x250cm wit
€ 85,90
Stretch Shape diamond stretchdoek 500x250cm wit
€ 111,15

Een stretchdoek geschikt voor ieder type evenement

De voordelen van Showtec stretchdoeken zijn dat ze gemakkelijk op 30 graden gewassen kunnen worden, buiten kunnen worden gebruikt en brandwerend zijn. Je hoeft ze dus niet te vervangen indien ze nat of vies worden én ze zijn veilig te gebruiken. Stretchdoeken zijn hierdoor duurzaam en hoeven niet snel te worden vervangen.

Stretchdoeken snel te bevestigen aan truss of frame

De stretchdoeken zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te bevestigen aan een truss of frame. Wel is het belangrijk op te letten dat de beschreven maten de NIET uitgestrekte maten zijn. De maximaal uit te rekken maten staan verder in de beschrijvingen toegelicht. Zo kan een variant van 1,25 meter worden uitgerekt tot maximaal 1,75 meter. Ook kan een stretchdoek van 1,25 meter uiteraard prima worden opgespannen in een trussframe met een diameter van 1,5 meter. 

Naast stretchdoeken trussen en frames bij ons verkrijgbaar

Naast stretchdoeken hebben wij een groot assortiment trussen, statieven en alle denkbare toebehoren. Heb je bijvoorbeeld nog niet de middelen om een doek op te spannen, dan kun je deze gelijk tegen een scherpe prijs bijbestellen. Zo kun je gebruik maken van onze gratis verzending vanaf €75,- en indien je vóór 18.00 uur besteld dan heb je de bestelling, mits voorradig morgen al in huis! Indien je vragen hebt helpen we je direct door contact op te nemen met onze klantenservice. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van truss, statieven en toebehoren kunnen wij je voorzien van eerlijk en deskundig advies.