DI boxen

Palmer PAN 02 Actieve DI box

€59,00

Met de Palmer PAN 02 haal je een degelijke, simpele actieve DI box in huis. Een prima exemplaar dat werkt op een 9V batterij of via 48V phantoomvoeding van de mixer bijvoorbeeld. Hierdoor heeft hij een hogere output dan zijn passieve broer.

Palmer PAN 01 Passieve DI box

€39,00

De Palmer PAN 01 is een eenvoudige maar doeltreffende passieve DI box. Zijn stevige behuizing zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan.

Palmer PAN 04 Passieve DI box

€64,00

De Palmer PAN 04A is een passieve DI box met gebalanceerde uitgangen. Elke uitgang heeft bovendien een ground lift schakelaar. Ideaal voor het aansluiten van elektrische instrumenten met een ongebalanceerd signaal zoals een gitaar.

Palmer PAN 04A Actieve DI box

€139,00

De Palmer PAN 04A is een actieve DI box met gebalanceerde uitgangen. Elke uitgang heeft bovendien een ground lift schakelaar. Ideaal voor het aansluiten van elektrische instrumenten met een ongebalanceerd signaal zoals een gitaar.

Behringer Ultra-DI 100 DI box

€29,90

Een DI box verandert een ongebalanceerd (lijn)signaal of een signaal met hoge impedantie naar een gebalanceerd signaal met een lage impedantie. De Behringer Ultra-DI 100 is één van de meestverkochte types dankzij zijn stevige behuizing.

BSS AR-133 Actieve DI-box

€89,00

Met zijn oerdegelijke behuizing en perfecte kwaliteit is de BSS AR-133 één van de beste en populairste DI boxen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Hij is inzetbaar voor talloze toepassingen door DJ's, toetsenisten en gitaristen.

IMG Stage Line DIB-100 DI box

€29,95

De IMG Stage Line DIB-100 is ongekend populair in de geluidsbranche. Deze passieve DI is voorzien van een ontzettend stevige behuizing, waardoor hij prima tegen een stootje kan.

LD Systems LDI02 Actieve DI-box

€44,00

Actieve DI box van LD Systems in een stevige aluminium behuizing. Er is een compartiment voor plaatsing van een 9 Volt batterij, deze is echter niet nodig als de DI box phantoomvoeding van het mengpaneel krijgt.

Synq SDI-1 Stereo DI box

€59,00

Op zoek naar een goede stereo DI box die grote signalen met gemak aankan. De SDI-1 van Synq is een passieve stereo DI box die voorzien is van aparte ground lift schakelaars voor ieder kanaal.

DAP ADI-101 Actieve DI-box

€52,00

Op zoek naar een stevige DI-box die geschikt is voor on-the-road gebruik? Deze ADI-101 is voorzien van een stevige behuizing en kan op een 9V batterij of op phantoomvoeding werken.

DAP SDI-202 Stereo Actieve DI box

€63,00

Zet je signalen met hoge impedantie professioneel om naar gebalanceerde signalen met lage impedantie. De DAP SDI-202 Stereo actieve DI box is aan de voorzijde voorzien van stereo Jack en RCA connectors met instrument/speaker en groundlift schakelaar.

DAP PDI-200 Passieve stereo DI-box

€34,00

Op zoek naar een passieve DI-box? Kijk eens naar dit betaalbare exemplaar van DAP.. De DAP PDI-200 biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt. Het ongebalanceerde signaal komt binnen via de Jackplug en kan via de linkuitgang direct worden doorgevoerd.

DAP ADI-200 Actieve DI-box

€33,90

De DAP ADI-200 is een actieve DI-box die de gebruiker helpt om instrumenten met een laag geluidsniveau en een hoge impedantie goed te kunnen versterken. Deze signalen worden versterkt, zodat er geen problemen meer optreden.

Behringer Ultra-DI DI20 actieve 2-kanaals DI box en splitter

€24,00

Met deze Ultra-DI DI20 actieve 2-kanaals DI box en splitter van Behringer kun je twee verschillende, ongebalanceerde 6,3mm jack-ingangen omzetten naar twee gebalanceerde XLR-uitgangen. Maar een signaal verdelen over twee versterkers kan ook!

Behringer Ultra-G GI100 DI box

€37,00

Met een DI box kun je een ongebalanceerd signaal of een signaal met hoge impedantie omzetten naar een gebalanceerd signaal met een lage impedantie. De Ultra-G GI100 DI box is speciaal ontworpen voor gebruik met instrumenten.