DI boxen

BSS AR-133 Actieve DI-box

€119,00

Met zijn oerdegelijke behuizing en perfecte kwaliteit is de BSS AR-133 één van de beste en populairste DI boxen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Hij is inzetbaar voor talloze toepassingen door DJ's, toetsenisten en gitaristen.

IMG Stage Line DIB-100 DI box

€29,95

De IMG Stage Line DIB-100 is ongekend populair in de geluidsbranche. Deze passieve DI is voorzien van een ontzettend stevige behuizing, waardoor hij prima tegen een stootje kan.

LD Systems LDI02 Actieve DI-box

€39,00

Actieve DI box van LD Systems in een stevige aluminium behuizing. Er is een compartiment voor plaatsing van een 9 Volt batterij, deze is echter niet nodig als de DI box phantoomvoeding van het mengpaneel krijgt.

DAP ADI-100 Actieve DI-box

€57,00

Deze DI-box van DAP is geschikt voor gebruik in de studio of op het podium. De behuizing van de ADI-100 is van stevig aluminium. De rubberen hoeken zorgen ervoor dat de DI-box tegen een stootje kan.

DAP SDI-202 Stereo Actieve DI box

€69,00

Zet je signalen met hoge impedantie professioneel om naar gebalanceerde signalen met lage impedantie. De DAP SDI-202 Stereo actieve DI box is aan de voorzijde voorzien van stereo Jack en RCA connectors met instrument/speaker en groundlift schakelaar.

DAP PDI-200 Passieve stereo DI-box

€31,00

Op zoek naar een passieve DI-box? Kijk eens naar dit betaalbare exemplaar van DAP.. De DAP PDI-200 biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt. Het ongebalanceerde signaal komt binnen via de Jackplug en kan via de linkuitgang direct worden doorgevoerd.

DAP ADI-200 Actieve DI-box

€35,50

De DAP ADI-200 is een actieve DI-box die de gebruiker helpt om instrumenten met een laag geluidsniveau en een hoge impedantie goed te kunnen versterken. Deze signalen worden versterkt, zodat er geen problemen meer optreden.