Powderfetti per zak

Powderfetti is fijn geknipte confetti (6mm). Dit geeft een vergelijkbaar effect als gekleurde poeder. Het grote voordeel is dat het niet in je kleren blijft zitten en het is makkelijk op te ruimen. Daarnaast is het bewerkt met een hoge kwaliteit brandvertragend middel, waardoor het veilig en betrouwbaar te gebruiken is. Het gehele aanbod Magic FX powderfetti binnen deze categorie dwarrelt langzaam naar beneden (slowfall). Dit geeft een geweldig effect waar je een maximale tijd van kunt genieten. Magic FX Powderfetti koop je bij Fritz-Events! Wij hanteren namelijk scherpe prijzen, leveren snel en hebben een uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
Kleur
Toon meer
Partyfetti 6x6mm multicolour
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm wit
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm geel
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm rood
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm paars
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm roze
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm oranje
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm lichtgroen
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm lichtblauw
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm donkergroen
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm donkerblauw
€ 19,95
Powderfetti 6x6mm zwart
€ 19,95

Powderfetti in je gewenste kleur beschikbaar

Wil je de specifieke kleuren gebruiken van je voetbalteam of vereniging, dan kan dit door ons brede aanbod. Wij hebben namelijk 1 kilo zakken powderfetti in de kleuren: wit, geel, rood, paar, roze, oranje, groen, blauw en zwart. Je hierbij zelfs de keuze om te kiezen voor fluoriserend of papieren poeder confetti. Ook onze multicolour partyfetti is erg populair en zie je veel tijdens de carnaval.

Vragen over powderfetti?

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan 6 dagen per week vol enthousiasme voor je klaar en helpen je graag met het geven van eerlijk en deskundig advies. Ook voor de normale confetti of streamer effecten kun je bij ons terecht. Laat je informeren over de mogelijkheden en zelfs al mocht je gewenste product er niet tussen zitten, dan kunnen wij je deze wellicht toch leveren.