Akoestisch doek

Een akoestisch doek is een geluidsabsorberend gordijn voor het creëren van een studio akoestiek. Indien je ruimte veel ongewenste reflecties (galm/echo) geeft, kan dit tot ergernissen leiden. Dit komt met name tot uiting bij het maken van muziek of wanneer je met meerdere personen tegelijk aan het praten bent. Het geeft een schel en onplezierig gevoel aan je oren. Geluid klinkt namelijk harder terwijl het minder goed verstaanbaar is. Een akoestisch doek voorkomt dat geluiden terugkaatsen. In plaats daarvan vangt het geluiden op en dooft het de geluiden, waardoor je een veel aangenamer en minder belastend geluid gaat ervaren in een ruimte waar een akoestische doek staat opgesteld. Een akoestisch doek koop je bij Fritz-Events door de scherpe prijzen, goede service en snelle levering!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €350
Merken
Kleur
Akoestisch molton doek zwart 3m breed (per meter)
€ 35,00
Akoestisch molton doek wit 3m breed (per meter)
€ 35,00
Akoestisch doek 3 x 3m zwart
€ 181,00
Akoestisch doek 3 x 3m creme
€ 165,00
Akoestisch doek 4 x 3m zwart
€ 250,00
Akoestisch doek 4 x 3m creme
€ 230,00
Akoestisch doek 5 x 3m zwart
€ 310,00
Akoestisch doek 5 x 3m creme
€ 275,00

Akoestisch doek van molton

Akoestische doeken zijn gemaakt van dik molton stof. Waar theaterdoeken te verkrijgen zijn tot maximaal 300 gram per vierkante meter, weegt een akoestische doek 500 gram per vierkante meter. Door de extra dikte absorbeert het extra veel geluid. De meeste akoestische doeken zijn voorzien van ringen om het op te kunnen hangen. Je kunt zelf bepalen hoe lang je de akoestische doeken wilt hebben. De standaard hoogte staat echter vast en is 3 meter. 

Akoestisch doek is brandwerend!

De doeken zijn gemaakt van 100% katoen en hierdoor brandwerend volgens DIN 4102 B. Je kunt niet door de doeken heen kijken, maar ze zijn niet 100% lichtdicht. De doeken zijn beschikbaar in het wit en in het zwart.

Dé leverancier van studio apparatuur

Naast akoestische doeken, geluidsabsorberende gordijnen en ander typen studio akoestiek zijn wij al meer dan 10 jaar een totaalleverancier in licht, geluid, DJ gear en special effects. Wij kunnen alle apparatuur leveren voor je studio en voor je repetitieruimte, zoals: monitors, studiomeubels, statieven, audio interfaces, mengpanelen, microfoons et cetera. Wil jij snel door ons worden geholpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice en je krijgt in no time een reactie van ons. Het kopen van apparatuur doe je bij Fritz-Events! Bestel je bijvoorbeeld een beschikbaar product voor 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis en verzending is gratis vanaf €75, -.