Tulp video kabel

Een tulp video kabel, ook RCA RGB kabel genoemd, zie je terug in veel oudere videosystemen en game controllers, zoals de PlayStation 2. In de meeste gevallen worden tulp kabels echter gebruikt voor audio toepassingen. In onze RCA kabels categorie vind je diverse professionele tulp kabels voor audio toepassingen. Indien je tulp kabels gebruikt voor het zenden of ontvangen van een video signaal, dan gebruik je meestal 3 pluggen (rood, wit geel). Professionele tulp video kabels met vergulde contacten (goud) vind je bij Fritz-Events tegen een scherpe prijs en met een uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €30
Merken
Lengte
FV03 RCA videokabel 150cm
€ 8,10
FV03 RCA videokabel 3m
€ 9,55
FV03 RCA videokabel 6m
€ 9,25
CAV110/5 RCA videokabel 5m
€ 26,15
CAV112/5 RCA RGB videokabel 5m
€ 19,45

Betrouwbare video tulp video kabel

Wil je een goede kabel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Wij hebben ons assortiment zorgvuldig geselecteerd om je dit te kunnen bieden. Ons aanbod tulp video kabels is hierdoor beperkt, maar dit houdt in dat wij wel 100% achter deze producten van Procab en DAP staan. Deze kennis en ervaring hebben we opgebouwd in de ruim 10 jaar dat wij actief zijn op dit gebied. Voor een uiterst betrouwbare en betaalbare kabel zoek je daarom niet verder en bestel je direct bij Fritz-Events.

Wij bieden RCA RGB kabels aan van de CAV110 serie. Dit zijn kabels met aan weerszijde 3 vergulde connectoren. Daarnaast bieden wij de FV03 serie aan van DAP. Dit is een RCA kabel met één connector aan weerszijde.

Niet een passende tulp video kabel binnen ons assortiment?

Ben je op zoek naar een specifieke tulp video kabel, maar zit deze er niet in ons huidige online assortiment? Neem dan direct contact op met onze klantenservice en wij kijken of we je er toch mee kunnen helpen. Kom je erachter dat je een ander type kabel zoekt, neem dan een kijkje op onze bekabeling pagina, waar honderden typen kabels overzichtelijk te vinden zijn. Kies je ervoor online te kopen, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur een beschikbaar product, dan heb je hem morgen al in huis!