DMX-controller flight case

Voor het veilig kunnen vervoeren en opslaan en van een DMX-controller of andere lichtcontroller zijn specifieke flightcases ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoefte om een DMX-controller snel, gemakkelijk en veilig op/af te kunnen breken. Door het maatwerk ontwerp, schuimplastic bekleding en afneembare klep kun je erop vertrouwen dat de MIDI-controller je geen enkele show in de steek zal laten. Zodra je de klep vastzet is je apparatuur namelijk stootbestendig én veilig tegen vocht en stof. Koop je DMX-controller flight case bij Fritz-Events voor een scherpe prijs, uitstekende service en snelle levering!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1000
Merken
Hoogte
LCA-SM24 Flightcase voor Showmaster 24 en SC-24
€ 79,00
Premium Line flightcase voor Chimp 300
€ 665,80
LCA-SCMA1 Flightcase voor Scanmaster
€ 68,00
LCA-SM48 Flightcase voor Showmaster 48
€ 95,00
Controller case 3 HE
€ 149,00
Premium Line flightcase voor Chimp 100
€ 418,95
Premium flightcase voor Banana Wing
€ 451,50
Premium flightcase voor Chimp Tour Pack
€ 979,00
Case voor Colorcue 3
€ 86,00
Case voor Colorcue 1
€ 54,00
Ultimate Pick Foam Flight Case Wolfmix W1 zwart
€ 89,90
Case voor Colorcue 4
€ 98,00
Case voor Colorcue 2
€ 63,00
Case voor Lampy 20
€ 202,00
Case voor Lampy 40
€ 262,05

Flightcase voor ieder type DMX-controller en toebehoren

Bij ons vind je diverse behuizingen van de merken DAP, Accu-case, JB Systems en MagicFX. Of je nu een Chimp, Showmaster, Scanmaster of Banana Wing hebt, een passende flightcase vind je op deze pagina. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een MagicFX-Switchpack- en voetcontroller flightcase. Mocht je niet een geschikte flightcase kunnen vinden in ons online assortiment voor jouw specifieke DMX-controller, dan kun je met ons contact opnemen en wij kijken of we alsnog de juiste flightcase kunnen leveren.

Veilige en duurzame DMX-controller flightcase

Alle flightcases zijn voorzien van robuuste handgrepen en vlindersluitingen welke niet snel beschadigen en tegen een flinke stoot kunnen. Daarnaast worden stevige aluminium materialen en multiplex platen gebruikt die een lange levensduur hebben.

Breed aanbod flightcases

Wij zijn dé specialist in flightcases, maar ook alle mogelijke apparatuur voor licht en geluid. Wij hebben dan ook een enorm breed aanbod specifieke behuizingen, waaronder flightcases, soft cases en flightbags. Neem gerust een kijkje in onze 200m2 showroom in het gezellige Brabantse dorp Cuijk om ons brede aanbod uit te kunnen testen!

Vragen over DMX-controller flight case?

Heb je vragen of wil je advies over het kopen van een passende flightcase, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!