CO2 effecten

MagicFX CO2 Pistol

€229,00

De CO2 Pistol van MagicFX is wat je noemt een echte eyecatcher! Wanneer je hem aansluit op een CO2 fles met stijgbuis kun je grote dikke CO2 rookpluimen schieten. Het ideale effect dus voor indoor én outdoor evenementen.

MagicFX CO2 Jet

€695,00

De CO2 Jet is een indrukwekkend effect van het merk Magic FX. Hij zorgt voor grote, witte, ijskoude rookpluimen die gebruikt worden als special effect op evenementen.

Showtec FX Ice Gun Co2 pistool

€249,00

Je ziet het steeds vaker terug op onder andere festivals. De FX Ice Gun van Showtec schiet flinke rookpluimen de lucht of het publiek in!

Showtec FX Ice Jet CO2 shooter

€669,00

Showtec komt steeds vaker met een special effect op de markt. Dit keer introduceren ze de Showtec FX Ice CO2 shooter. In combinatie met een CO2 fles met stijgbuis krijg je een waanzinnig effect!

MagicFX CO2 Gun II

€299,00

Met de Magic FX CO2 gun II schiet je grote, dikke, witte rookpluimen de lucht of het publiek in. Een erg gaaf effect wat we steeds vaker zien op festivals.

Showtec CO2 hogedruk slang 5m

€112,00

Deze CO2 slang is geschikt voor diverse Showtec CO2 effecten, zoals de Showtec FX Ice Jet. De lengte van deze slang is 5m.

CO2 effecten geven in korte tijd grote witte rookwolken. Dit geeft een waanzinnig effect en wordt vaak gebruikt op festivals en in discotheken. CO2 effecten dienen aangesloten te worden op een gasfles met vloeibare CO2.

Merken
Je zult begrijpen dat er niet heel veel merken zijn die CO2 effecten leveren. Magic FX is een Nederlands bedrijf dat verschillende CO2 effecten levert. Aangezien we dealer zijn van Magic FX kunnen we die producten snel leveren, met een garantie van 3 jaar.

Advies
Advies nodig op het gebied van CO2 effecten? Wij kunnen je er van alles over vertellen. Neem gerust contact met ons op.