CO2 kanon

Binnen deze categorie vind je CO2 jets (shooters) en guns (pistolen). Een CO2 Jet is een shooter die in een korte tijd grote hoeveelheden witte rookwolken kan afvuren vanuit een bepaalde positie. Het geeft een stoer, bombastisch en explosief effect. Je ziet dit effect vaak in feesttenten, poppodia, discotheken en op festivals. Een CO2 kanon herken je het harde geluid dat het maakt wanneer het wordt afgeschoten. Er zijn rookmachines die hetzelfde effect proberen na te bootsen door middel van rook, maar deze maken een stuk minder lawaai. Wil je een stoer momentum in een show creëren, dan vind je hier ook je gewenste pistool, waarmee je CO2 over het publiek kunt afvuren. Hiermee trek je tijdens je show 100% van de aandacht naar je toe. Een CO2 kanon koop je uiteraard bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, uitstekende service en snelle levering!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €850
Merken
CO2 Pistol
€ 299,00
CO2 Jet
€ 725,00
FX Ice Gun Co2 pistool
€ 239,00
CO2 Gun II
€ 360,00
CO2 Jet II
€ 845,00
CO2Launcher voor CO2, confetti, streamers of T-shirts
€ 649,00

Merken die een CO2 jet, gun of kanon verkopen

Je zult zien dat niet veel merken CO2 effecten aanbieden. De grootste leverancier met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Nederland is Magic FX. Dit is een Nederlands bedrijf die een goede kwaliteit CO2 effecten levert tegen een scherpe prijs. Wij zijn een dealer van Magic FX, waardoor we hun producten snel kunnen leveren inclusief maar liefst 3 jaar garantie!

CO2 jet of gun accessoires 

Ook als je op zoek bent naar CO2 accessoires, zoals een slang, koppeling, Q-lock adapter, Q-lock distributor, CO2 backpack, baseplate of hervulbuis, dan vind je deze binnen deze categorie terug en bestel je deze snel en gemakkelijk online. 

Vragen over een CO2 jet, gun of kanon?

Wij zijn al jarenlang een grote dealer in special effects en kunnen je hier alles over vertellen. Heb je vragen over CO2 effecten, zoals shooters, pistolen, CO2 fles aansluiting of accessoires, dan geven wij je hier graag een eerlijk en deskundig antwoord op. Bij ons het van belang dat onze klanten optimaal geholpen worden en tevreden zijn met hun aankopen. Je kunt ons bereiken op de manier die jouw voorkeur heeft via onze klantenservice en wij proberen je direct te kunnen helpen. Daarnaast is verzending bij ons gratis vanaf €75, - en heb je je bestelling morgen al in huis indien je voorradige producen vóór 18.00 uur besteld!