Spiegelbol motor

Wil je een romantisch of jaren 80 sfeer creëren, dan kan een roterende spiegelbol niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een spiegelbol zonder motor, maar dit maakt het effect net niet helemaal af. Door hem te bevestigen aan een spiegelbol motor krijg je een nóg bijzonderder effect. De bol blijft hierdoor continu draaien. Hier vind je spiegelbol motors voor diverse armaturen tot 200 cm in doorsnede. Een spiegelbol motor koop je uiteraard bij Fritz-Events. Wij zijn namelijk al ruim 10 jaar dé specialist in licht en leveren tegen scherpe prijzen. Bestel je daarnaast voorradige producten vóór 19.00 uur vandaag, dan heb je ze morgen al binnen.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €2500
Merken
Spiegelbolmotor tot 50cm
€ 39,00
Spiegelbolmotor tot 10kg
€ 72,90
Spiegelbolmotor tot 50cm 1rpm
€ 35,00
Spiegelbolmotor tot 30cm 1rpm
€ 14,35
Spiegelbolmotor tot 30cm 3rpm
€ 14,35
Spiegelbolmotor tot 30cm
€ 24,90
Spiegelbolmotor tot 50cm met 2 kanaals DMX
€ 161,00
Spiegelbolmotor tot 200cm
€ 2.085,00
Spiegelbolmotor tot 100cm
€ 137,00

Divers aanbod spiegelbol motoren

In deze categorie vind je alle soorten motoren voor je spiegelbol. Voor zowel kleine als grote spiegelbollen bieden we compacte motors aan. In combinatie met een G-haak of halfcoupler kun je deze gemakkelijk inhangen in een trussconstructie. Heb je voorkeur voor een specifiek merk? Je vindt ze bij ons van JB Systems, Showtec en American DJ.

Hoe bevestig ik een spiegelbol motor?

Je hebt diverse uitvoeringen met verschillende plafond systemen. Zo kun je een spiegelbol direct aan de muur monteren, maar ook aan een truss hangen. Afhankelijk van je situatie kies je een gewenste optie en kies je daarbij een passende spiegelbol motor.

Op zoek naar een complete lichtset?

Ben je van plan te investeren in een complete lichtset en wil je van ons graag een scherpe vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Verder kunnen wij je daarnaast helpen met vragen over de producten en voor eerlijk en deskundig advies. Vergeet bijvoorbeeld niet ook direct een spiegelbol en passende flightcase bij te bestellen en geniet van de gratis verzending vanaf €75, -.