Decotruss

Een decoratief ophangsysteem staat bekend als decotruss en wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden. Je ziet ze als ophangsysteem in cafés, discotheken en andere openbare ruimten, zoals sportscholen en winkelketens. Wij hebben diverse driehoek en vierkant decotrussen met daarbij behorende hoeken en baseplates. Aan een decotruss kun je diverse armaturen plaatsen, zoals: verlichting en speakers die je met behulp van haken en klemmen makkelijk en snel kunt vastzetten. Wil je een decotruss installatie of slechts een onderdeel kopen, dan doe je dit snel en voordelig online bij Fritz-Events. Wij leveren namelijk snel en hanteren scherpe prijzen! 

... Lees meer

Decotruss enkel als aankleding of voor lichte apparaten

Een deco truss is niet bedoeld om zware installaties aan te bevestigen. Voor zware installaties kies je voor een normale driehoek of vierkant truss. Wel kun je aan een decotruss uiteraard lichtgewicht verlichting en speakers monteren, maar hang je installatie niet vol met zware apparaten. Let op: verschillende merken/types trussen kun je beter niet met elkaar combineren. Bij ons vind je de volgende typen die niet verenigbaar zijn met andere typen:

  • Showtec DT22
  • Showtec DQ22

Een scherpe offerte en eerlijk & deskundig advies?

Ben je op zoek naar een complete decotruss installatie, dan ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk een scherpe offerte maken en voorzien van eerlijk & deskundig advies. Wij zijn namelijk al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van licht en geluid. Dit maakt ons dé partner op het gebied van je decotrussen, of je nu op zoek bent naar enkel een onderdeel of een complete installatie. Een deco truss baseplate, hoek en/of stang koop je met de beste service, snelle levering en tegen de scherpste prijzen online bij Fritz-Events!