Geurvloeistof en reinigingsvloeistof

Binnen deze categorie vind je diverse geurvloeistoffen en reinigingsvloeistoffen. Geurvloeistof voeg je toe aan je rookvloeistof, waardoor een ruimte wordt gevuld met een specifieke geur. In sommige gevallen kan dit erg gewenst zijn. Denk aan bepaalde typen feesten of op bepaalde locaties. Zo merk je dat in drukke cafés en discotheken sinds het rookverbod vaak een wat meer excentriek geurtje hangt. Gasten kunnen dit als vervelend ervaren en dit ga je effectief tegen door een van onze geurvloeistoffen te gebruiken. Reinigingsvloeistoffen worden echter gebruikt om een rookmachine eens in de zoveel tijd vanbinnen schoon te maken. Hiermee verleng je de levensduur van een rookmachine. Alle typen vloeistoffen koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Toon meer
Rookmachine reinigingsvloeistof 250ml
€ 4,80
Cleaning Fluid rookmachine reinigingsvloeistof 250ml
€ 11,90
Rookmachine reinigingsvloeistof 250ml
€ 5,50
Rook geurvloeistof kersen
€ 3,55
Rook geurvloeistof tutti frutti
€ 3,55
Rook geurvloeistof kokos
€ 3,55
Rook geurvloeistof banaan
€ 3,55
Rook geurvloeistof vanille
€ 3,55
Rook geurvloeistof aardbei
€ 3,55
Rook geurvloeistof framboos
€ 3,55
CF250 rookmachine reinigingsvloeistof (250ml)
€ 7,00
Rook geurvloeistof citroen
€ 3,55
Pro Clean & Storage Fluid 2,5L rookmachine reinigingsvloeistof
€ 9,90
Rook geurvloeistof maracuja
€ 3,55
Rook geurvloeistof mint
€ 3,55
Rook geurvloeistof appel
€ 3,55
Rook geurvloeistof energy (Red Bull)
€ 3,55
Rook geurvloeistof disco
€ 3,55

Divers aanbod aan geurvloeistoffen

De keuze voor het geurtje dat je graag aanwezig hebt in je rookvloeistof is geheel aan jou. Wij hebben een breed aanbod aan geurtjes. Denk aan geurtjes die ruiken naar: Red Bull, vanille, tutti frutti, aardbei, framboos, mint, maracuja, limoen, kokos, kersen, banaan en appel.

Verschil in reinigingsvloeistoffen

Iedere reinigingsvloeistof maakt je rookmachine van binnen helemaal schoon. Indien je een rookmachine niet met regelmaat intern reinigt, dan loop je het risico dat het pompje of de heater kapot gaat. De vloeistof verwijderd met name overgebleven resten rookvloeistof en is bedoeld voor rookmachines die werken op waterbasis vloeistof. Het verlangt dus de levensduur van de machine en het onderhouden van je rookmachine voorkomt hierdoor ongewenste uitgaven op de lange termijn.

Alle reinigingsvloeistoffen die je in onze online catalogus ziet werken prima. Je hebt de keuze om te kiezen voor een duurdere vloeistof van het Duitse merk Cameo of goedkopere varianten van de merken American DJ, Beamz en Chauvet DJ. Alle reinigingsvloeistoffen hebben een inhoud van 250 ml.

Vragen over geurvloeistoffen of reinigingsvloeistoffen?

Zit het geurtje dat je wilt niet in ons online assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag en staan 6 dagen per week voor je klaar om eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Koop je bij Fritz-Events dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je voor 18.00 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis! Waar wacht je nog op ben bestel direct de vloeistoffen waarnaar je op zoek bent!