Geurvloeistof en reinigingsvloeistof

Prijs
Min: €0
Max: €10
Merken
Toon meer
Rookmachine reinigingsvloeistof 250ml
€ 4,80
Cleaning Fluid rookmachine reinigingsvloeistof 250ml
€ 9,00
Rookmachine reinigingsvloeistof 250ml
€ 4,90
rook geurvloeistof energy (Red Bull)
€ 3,40
rook geurvloeistof vanille
€ 3,40
rook geurvloeistof tutti frutti
€ 3,40
rook geurvloeistof strawberry (aarbei)
€ 3,40
rook geurvloeistof raspberry (framboos)
€ 3,40
rook geurvloeistof mint
€ 3,40
rook geurvloeistof maracuja
€ 3,40
rook geurvloeistof limette (limoen)
€ 3,40
rook geurvloeistof disco
€ 3,40
rook geurvloeistof cocos (kokos)
€ 3,40
rook geurvloeistof cherry (kersen)
€ 3,40
rook geurvloeistof banaan
€ 3,40
rook geurvloeistof appel
€ 3,40
CF250 rookmachine reinigingsvloeistof (250ml)
€ 5,95

Divers aanbod aan geurvloeistoffen

De keuze voor het geurtje dat je graag aanwezig hebt in je rookvloeistof is geheel aan jou. Wij hebben een breed aanbod aan geurtjes. Denk aan geurtjes die ruiken naar: Red Bull, vanille, tutti frutti, aardbei, framboos, mint, maracuja, limoen, kokos, kersen, banaan en appel.

Verschil in reinigingsvloeistoffen

Iedere reinigingsvloeistof maakt je rookmachine van binnen helemaal schoon. Indien je een rookmachine niet met regelmaat intern reinigt, dan loop je het risico dat het pompje of de heater kapot gaat. De vloeistof verwijderd met name overgebleven resten rookvloeistof en is bedoeld voor rookmachines die werken op waterbasis vloeistof. Het verlangt dus de levensduur van de machine en het onderhouden van je rookmachine voorkomt hierdoor ongewenste uitgaven op de lange termijn.

Alle reinigingsvloeistoffen die je in onze online catalogus ziet werken prima. Je hebt de keuze om te kiezen voor een duurdere vloeistof van het Duitse merk Cameo of goedkopere varianten van de merken American DJ, Beamz en Chauvet DJ. Alle reinigingsvloeistoffen hebben een inhoud van 250 ml.

Vragen over geurvloeistoffen of reinigingsvloeistoffen?

Zit het geurtje dat je wilt niet in ons online assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag en staan 6 dagen per week voor je klaar om eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Koop je bij Fritz-Events dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je voor 18.00 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis! Waar wacht je nog op ben bestel direct de vloeistoffen waarnaar je op zoek bent!