DJ effect & sampler

Met een DJ sampler en effecten systeem kun je op ieder willekeurig moment direct je gewenste geluiden en effecten instarten en bewerken. Door de touch pad sectie, fysieke knoppen en faders werkt dit veel sneller en professioneler dan gebruik te maken van een laptop met DJ software. De mogelijkheden blijven hierdoor niet beperkt tot enkel je controller en tabletop-spelers. Ook kun je filters en andere effecten gemakkelijk en snel oproepen. Naast een DJ effect & sampler te gebruiken als standalone oplossing, kun je hem ook gebruiken om je DJ software op je laptop mee aan te sturen. Een DJ effect & sampler koop je snel en voordelig online bij Fritz-events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
RMX-1000 remix station
€ 709,00
DJS-1000 Standalone sampler
€ 1.329,00

De meest populaire DJ samplers

De RMX-1000 en DJS-1000 van Pioneer zijn op dit moment de meest populaire DJ samplers en effecten. Dit zijn namelijk de state-of-the-art DJ samplers waar momenteel geen enkel product tegen kan concurreren. Wil je live een sampler gaan gebruiken, dan is de Pioneer DJS-1000 het meest geschikt en wil je samples en beats naar wens kunnen bewerken, dan gaat de voorkeur al snel uit naar de Pioneer RMX-1000.

DJ effect & sampler fysiek uitproberen?

In onze 200m2 showroom staan de DJ effecten & samplers opgesteld en klaar om grondig getest te worden. Wil je op je gemak ervaren of dit voor jou dé oplossing is, kom dan gerust langs en wij geven je de tijd om uit te zoeken welke oplossing je carrière als DJ verder gaat helpen. Ook kun je bij ons terecht voor online deskundig advies, mocht je de afstand tot het Brabantse Cuijk niet kunnen overbruggen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en wij helpen je direct en vol enthousiasme. Kies je ervoor om online te kopen, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur vandaag, dan heb je je DJ effect & sampler, mits voorradig, morgen al in huis!