Special Effects

Ruime keuze aan special effects

Hoewel de voorkeuren uiteraard uiteenlopend kunnen zijn, zijn er toch een aantal grote favorieten onder de special effects. Rookmachines, fazers en hazers zijn al tientallen jaren populaire producten als extra toevoeging aan een lichtshow. De rook zorgt ervoor dat alle lichtbundels goed zichtbaar zijn in elke ruimte, waardoor jouw lichtshow nog beter tot zijn recht komt. Ook sneeuwmachines of bellenblaasmachines kunnen zorgen voor een spectaculair effect. Natuurlijk verkopen we ook de benodigde vloeistoffen voor in deze machines.

Confetti effecten

Neem ook zeker een kijkje in ons zeer brede aanbod van confetti effecten. We verkopen confettishooters, maar ook confetti per zak, confetti in allerlei vormen en handmatige confetticannons. Bij confetti heb je ook zeker niet altijd een prijzig systeem nodig, met een handheld confetti cannon in de juiste kleuren kun je zorgen voor een persoonlijk tintje voor iedere gelegenheid. Ga bijvoorbeeld voor roze of blauw bij een babyshower, kies de kleuren van jouw sportclub of ga voor multicolour voor een feestelijk effect.

Unieke special effects

Vooral voor grotere feesten is het leuk om uit te pakken met unieke effecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan CO2 effecten en vuureffecten. Dit soort special effects zie je onder andere terug bij festivals, concerten en andere grote evenementen. Het is wel raadzaam om deze producten alleen te gebruiken wanneer je er enige kennis van hebt. Mogelijk zijn onze valdoek-systemen ook interessant voor jouw gelegenheid; vooral voor onthullingen en openingen zijn deze systemen populair. Als de locatie het toelaat, kies dan voor net dat beetje extra waardoor jouw feest of evenement een onuitwisbare indruk achterlaat. 

Advies nodig?

Door de vele mogelijkheden kan het lastig zijn om een keuze te maken. We geven je graag advies over de special effects die passend zijn bij jouw locatie en toepassing. Neem dus gerust contact met ons op via [email protected] of 0485-310001 om iets door te spreken, een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk.