Special Effects

Voor de ultieme sfeerbeleving bij feesten, vieringen en shows maak je gebruik van diverse Special Effects! Een feest is tegenwoordig dan ook niet meer compleet zonder enige vorm van special effects. Denk hierbij aan confetti, CO2, rook, bellen, vuur(fontein), sneeuw en schuim, waarmee je een feest gemakkelijk kunt voorzien van een extra dimensie. Je show wordt hiermee nóg uitbundiger en explosiever, waardoor je jouw bezoekers een sterkere impressie achterlaat. Zorg dat je show staat als een huis en koop bij Fritz-Events je special effects en vloeistoffen tegen een scherpe prijs, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer

Ruime keuze aan special effects

Voorkeuren voor effecten zijn erg uiteenlopend. De meest toegankelijke en populaire special effects onder onze klanten zijn toch wel de rookmachines, fazers en hazers. Zij zorgen er namelijk voor dat lichtbundels van lichteffecten goed zichtbaar zijn in iedere ruimte, waardoor een lichtshow beter tot zijn recht komt. Bij ons kun je uiteraard tevens de benodigde vloeistoffen voor alle typen special effects bestellen.

Onder special effects behoort ook confetti

Naast apparaten om rook te creëren, zijn confetti shooters en guns ook zeer populair onder de special effects. Door een confettie shooter of gun op het juiste moment te lanceren, creëer je extra sfeer en bouw je extra momentum op. Met confettie zorg je voor een knallend, spetterend en voornamelijk sfeervolle aankleding! Bij ons vind je confetti shooters, maar ook zakken confetti en handheld confetti kanonnen in allerlei vormen, kleuren en maten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor een roze of blauwe babyshower of je kiest de kleuren van jouw sportclub of carnavalsvereniging.

Unieke special effects

Vooral voor grotere feesten is het leuk om uit te pakken met unieke effecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan CO2 effecten en vuureffecten. Deze special effects zie je onder andere terug bij festivals, concerten, feesttenten en andere grote evenementen. Het is wel raadzaam om deze producten alleen te gebruiken wanneer je er enige kennis van hebt. Mogelijk zijn onze valdoek-systemen ook interessant voor jouw gelegenheid; vooral voor onthullingen en openingen zijn deze systemen populair. Als de locatie het toelaat, kies dan voor net dat beetje extra waardoor jouw feest of evenement een onuitwisbare indruk achterlaat. 

Advies nodig over special effects?

Door de vele mogelijkheden kan het lastig zijn om een keuze te maken. We geven je graag advies over de special effects die passend zijn bij jouw locatie en toepassing. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies, een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken om een keer langs te komen in onze 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk.