Draadloze DMX controller

Met een draadloze DMX controller kun je DMX signalen direct vanuit je tablet, laptop of telefoon besturen. Daarnaast heb je draadloze controllers met fysieke knoppen indien dit voor jou fijner werkt. DMX kabels zijn hierdoor niet meer nodig. Dit kan in verschillende situaties erg handig. Het grote voordeel is bijvoorbeeld dat je mobiel bent je en dus vanuit iedere plek in een zaal, café of tent verlichting kunt aansturen. Bij Fritz-Events koop je een populaire draadloze DMX controller tegen een scherpe prijs en met uitstekende service.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €800
Merken
Toon meer
Airstream DMX bridge draadloze DMX controller
€ 328,00
WiFly EXR battery draadloze DMX zender/ontvanger met accu
€ 121,00
PowerBOX 3 3-weg verdeelblok met Powercon in- en uitgang en W-DMX ontvanger
€ 222,00
DMX controller voor Dancefloor Sparkle RGB LED dansvloer
€ 377,45
BBP draadloze DMX zender & ontvanger
€ 55,00
DMX65W draadloze DMX lichtcontroller op accu
€ 149,00
W-DMX T2 draadloze DMX-zender 2.4GHz
€ 799,00
DMX-WR draadloze DMX ontvanger
€ 99,00
D-Fi XLR TX draadloze DMX-zender
€ 55,00
DMX-WT draadloze DMX zender
€ 99,00
D-Fi XLR RX draadloze DMX-ontvanger
€ 55,00
D-Fi XLR Pack draadloze DMX set
€ 277,00
W-DMX MicroBox G6 F-1 zender/ontvanger 2.4GHz
€ 445,00
W-DMX MicroBox G6 F-1 ontvanger 2.4GHz
€ 335,00

Draadloze DMX controller niet voldoende functies?

Geavanceerde systemen werken nog niet volledig draadloos. Een draadloos systeem is namelijk altijd gevoeliger voor storingen en connectieproblemen. Ben je op zoek naar een professionele DMX controllers voor grote uitgebreide lichtsets? Neem dan een kijkje in onze DMX controllers categorie.

Verschillende draadloze DMX controller oplossingen

Bij de keuze voor een draadloze DMX controller heb je verschillende opties. Zo kun je kiezen voor enkel een draadloze DMX bridge waarmee je licht kunt besturen via een tablet of telefoon. Een tweede optie is om een fysieke controller te kopen met een antenne die dient als vervanging van de fysieke kabel. Ook kun je kiezen voor een zender of ontvanger waarmee je DMX signalen kunt zenden en ontvangen. Een laatste optie is een USB draadloze ontvanger, waarmee je draadloos een verbinding kunt maken tussen verschillende lichteffecten.

Vragen over draadloze DMX mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een draadloze DMX oplossing, maar weet je niet welke oplossing het beste is? In dit geval kun je hier een snel antwoord op krijgen door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij hebben namelijk veel kennis en ervaring op het gebied van draadloze DMX controllers en kunnen je voorzien van eerlijk en deskundig advies. Ook kun je draadloze DMX controllers komen testen in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Koop je liever online, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je beschikbare producten vóór 18.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis.