Vloerstandaard

Een vloerstandaard gebruik je als je lampen veilig op de grond wil zetten. Zo kun je ze goed richten zonder dat ze omvallen. Sommige vloerstandaarden monteer je direct op de beugel van de lamp, maar er zijn er ook waar je een coupler op kan klemmen. Zo hoef je de haak niet van de lamp te halen. 

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €450
Merken
Toon meer
Vloerstatief
€ 11,55
FS4LB vloerstatief zwart
€ 8,25
Vloerstatief voor spots
€ 9,00
LSFLOORXB Inklapbaar vloerstatief voor spots
€ 9,95
17725 Vloerstatief voor verlichting
€ 15,60
Vloerstatief voor spots
€ 67,65
Truss stand 100 trusspoot 100cm
€ 361,00
Truss stand 150 trusspoot 150cm
€ 416,25
LED FAN RGB vloerstandaards
€ 10,90
Truss stand 200 trusspoot 200cm
€ 443,15

Kenmerken van een goed vloerstandaard

Als je een vloerstandaard wil kopen wil je natuurlijk wel een goede kopen. Een degelijk vloerstatief is voorzien van rubberen pootjes. Zo gaat het statief niet schuiven of weglopen bij krachtige beats. Ook helpt dit om vloeren te beschermen, je krijgt namelijk geen krassen. De meeste vloerstandaarden hebben vier pootjes en vaak zijn ze gebouwd als een kruis. Het voordeel daarvan is dat je het kruis kan inklappen en zo de twee metalen strips in één lijn kan leggen. Zo kun je het gemakkelijk en compact vervoeren. De Gravity LSFLOORXB is daar een goed voorbeeld van. 

Er zijn ook vloerstandaarden met een dubbele functie. Met deze statieven kun je niet alleen armaturen veilig op de grond zetten, maar ook bovenop een truss staander. Je kan het statief namelijk monteren op een truss, om zo een sterke verbinding te vormen tussen truss en de lamp. Het is wel belangrijk dat het dan een vierkante truss is. Wij bieden daar deze Showtec versie van aan. 

Hulp nodig bij het bestellen van een vloerstandaard?

Weet je niet helemaal zeker welk vloerstandaard je het beste kan kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! We helpen je graag en staan altijd voor je klaar! Want ook een vloerstatief koop je natuurlijk bij Fritz-Events!