Lichtkabel

Kabels die je kunt gebruiken om verlichting van stroom en/of signaal te voorzien worden lichtkabels genoemd. Hieronder vallen 3- en 5 polige DMX kabels, multikabels en power & signaal combikabels. Ook vind je binnen deze categorie kabels die je per meter of op rol kunt bestellen voor het maken van je eigen maatwerk lichtkabel. Wil je een serie verlichting afsluiten om ruis te voorkomen, dan kan dit met een DMX terminator. Een lichtkabel koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen, leveren snel en bieden daarnaast een uitstekende service.

... Lees meer

Verloop tussen 3- en 5 polige lichtkabel

Wil je van je 5-polige plug of chassisdeel graag een 3 polige in- of uitgang creëren? Dat kan met een passende verloop of plug. Uiteraard zullen de datakabels niet bruikbaar zijn door te gaan werken met een dergelijke verloop of plug.

Waterbestendige lichtkabels

Liggen jouw kabels wel eens buiten? Dit is geen probleem met IP65 gecertificeerde waterdichte DMX en XLR kabels. Je hoeft hiermee niet bang te zijn voor kortsluiting door een forse regenbui. Ook regendichte DMX kabels zijn beschikbaar in diverse merken zoals: DAP, Cameo en Showtec.

Vragen over lichtkabels?

Kun je een gewenste kabel niet vinden in ons online assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij staan direct voor je klaar. Ook voor overige vragen, voor eerlijk & deskundig advies of een offerte aanvraag kun je onze klantenservice benaderen. Naast lichtkabels hebben wij alle andere denkbare soorten bekabeling in ons assortiment op het gebied van licht, geluid, DJ gear & special effects.