Contactgegevens

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!

Corona & Fritz-Events

Ook nu staan wij tot jullie dienst. Voor vragen over producten, offertes en andere zaken, kun je onze klantenservice via de gewone wegen bereiken: per telefoon, mail, etc. Via onze webshop kun je 24 uur per dag bestellingen plaatsen, die we net als normaal verwerken.

Voor producten op voorraad geldt nog steeds: op werkdagen voor 18.00uur besteld, is (waarschijnlijk) de volgende dag in huis. PostNL blijft pakketten bezorgen, dus ook jouw bestellingen worden afgeleverd. Het kan echter zo zijn dat er door grote drukte bij de post in combinatie met minder medewerkers, wellicht wat vertraging zal ontstaan. Hierdoor kunnen we levertijden wat minder goed garanderen dan normaal. Wij vragen hiervoor jullie begrip. Meer informatie over PostNL en het coronavirus, kun je lezen op de website van PostNL.

Onze winkel aan de Weldaad 7B in Cuijk is volgens de reguliere openingstijden geopend. Je krijgt er de service die je gewend bent van ons en het beluisteren van bijvoorbeeld speakers en/of andere geluidssystemen is gewoon mogelijk. Wel hebben wij enkele maatregelen genomen om ieders gezondheid te waarborgen en vragen wij iedereen om rekening te houden met de adviezen vanuit het RIVM en de regering:

  • Er is handgel geplaatst bij de ingang van de winkel.
  • Er is markeringstape op de vloer geplakt bij de balie om 1,5m afstand te waarborgen en een looproute met pijlen door de winkel aangebracht. Gelieve je hieraan te houden.
  • Maak van je winkelbezoek geen uitje met het hele gezin. Kom dus het liefst alleen.
  • Houd gepaste afstand (1,5m) van andere klanten en onze medewerkers.
  • Betaal bij voorkeur met pin.
  • Als je klachten hebt, blijf thuis.

Openingstijden showroom & klantenservice

Maandag t/m vrijdag  9:00 - 18:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur

 

Contactgegevens:

Fritz-Events BV
Weldaad 7c
5431 SM CUIJK
T 0485-310001
E [email protected]

KvK: 73226254 
BTW: NL859409478B01
IBAN: NL 93 RABO 0157945227
BIC: RABONL2U