Contactgegevens

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!

Corona & Fritz-Events

Ook nu staan wij tot jullie dienst. Voor vragen over producten, offertes en andere zaken, kun je onze klantenservice via de volgende wegen bereiken: per telefoon, mail en Facebook. Via onze webshop kun je 24 uur per dag bestellingen plaatsen, die we net als normaal verwerken.

Echter hebben wij zoals zovelen sinds 15 december ook te maken met de gevolgen van de lockdown. Onze winkel is dus tot nader order gesloten. Omdat van sommige klanten hun (vaak reeds betaalde) bestelling al klaar ligt, kan die nog opgehaald worden. We hanteren daarbij de regel dat we niemand langer dan 30 seconden binnen willen hebben en zijn daar erg strikt in. Onze winkel is immers gesloten. De lampen zijn uit, de verwarming staat uit en het is dus helaas voorlopig niet mogelijk om langs te komen voor advies, vragen of om even rond te kijken.

Advies kan telefonisch of per mail worden gevraagd en uiteraard blijven we gewoon orders verzenden, zoals altijd. Hou wel rekening met (wederom) drukke tijden voor bezorgdiensten zoals PostNL en DHL. Bestel dus tijdig!

Online bestellingen

Voor producten op voorraad geldt nog steeds: op werkdagen voor 18.00uur besteld, is (waarschijnlijk) de volgende dag in huis. PostNL blijft pakketten bezorgen, dus ook jouw bestellingen worden afgeleverd. Het kan echter zo zijn dat er door grote drukte bij de post in combinatie met minder medewerkers, wellicht wat vertraging zal ontstaan. Hierdoor kunnen we levertijden wat minder goed garanderen dan normaal. Wij vragen hiervoor jullie begrip. Meer informatie over PostNL en het coronavirus, kun je lezen op de website van PostNL.

Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag  9:00 - 18:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur

Contactgegevens:

Fritz-Events BV
Weldaad 7c
5431 SM CUIJK
T 0485-310001
E [email protected]

KvK: 73226254 
BTW: NL859409478B01
IBAN: NL 93 RABO 0157945227
BIC: RABONL2U