Licht

Breed assortiment lichteffecten en toebehoren

Naast ons brede assortiment verlichting en lichtcontrollers leveren wij ook alle mogelijke toebehoren. Denk hierbij aan passende flightcases voor de opslag en transport, maar ook rookmachines om de lichteffecten beter zichtbaar te maken, lichtkabels en trussen. Ook diverse specifieke onderdelen of lichteffect accessoires koop je makkelijk en snel bij Fritz-Events.

LED lichteffecten

De laatste jaren zien we alle traditionele lichteffecten terugkeren in een nieuw jasje. Ze zijn allemaal voorzien van LED. Zo verkopen we complete LED par sets, LED parren, LED barren en LED stroboscopen. Ook voor theatertoepassingen hebben we allerlei moderne LED verlichting. Deze spots verbruiken een stuk minder energie, worden minder warm en gaan ook nog eens langer mee.

Advies in lichteffecten?

Ben je op zoek naar eerlijk en deskundig advies met betrekking tot je nieuwe lichtinstallatie? Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van podiumverlichting. Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte neem je contact op met onze klantenservice. Ben je geholpen en wil je vandaag je verlichting kopen, dan kun je de bestelling morgen al in huis hebben! Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.