Verlichting

Alles voor je podiumverlichting koop je hier snel en voordelig online bij Fritz-Events! Denk hierbij aan lichteffecten, zoals spots, parren en moving heads, maar ook aan DMX controllers en dimmer-/ lichtpacks. Onze klanten zijn met name licht- en geluidsbedrijven, maar ook kroegen, discotheken, theaters en hobbymatige gebruikers. Vraag vrijblijvend een offerte aan of koop direct je gewenste lichteffecten tegen een scherpe prijs. Bestel je vóór 18 uur een beschikbaar product, dan heb je hem morgen al in huis én verzending is gratis vanaf €75, -.

... Lees meer

Breed assortiment verlichting en toebehoren

Naast ons brede assortiment verlichting en lichtcontrollers leveren wij ook alle mogelijke toebehoren. Denk hierbij aan passende flightcases voor de opslag en transport, maar ook rookmachines om de lichteffecten beter zichtbaar te maken, lichtkabels en trussen. Ook diverse specifieke onderdelen of lichteffect accessoires koop je makkelijk en snel bij Fritz-Events.

LED verlichting

De laatste jaren zien we alle traditionele verlichting terugkeren in een nieuw jasje. Ze zijn allemaal voorzien van LED. Zo verkopen we complete LED par sets, LED parren, LED barren en LED stroboscopen. Ook voor theatertoepassingen hebben we allerlei moderne LED verlichting. Deze spots verbruiken een stuk minder energie, worden minder warm en gaan ook nog eens langer mee.

Advies in verlichting?

Ben je op zoek naar eerlijk en deskundig advies met betrekking tot je nieuwe lichtinstallatie? Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van podiumverlichting. Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte neem je contact op met onze klantenservice. Ben je geholpen en wil je vandaag je verlichting kopen, dan kun je de bestelling morgen al in huis hebben! Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.