Lichteffecten set

Ben je op zoek naar een kleine complete LED lichtset voor drive-in shows of bij jou op locatie? Dan vind je deze gegarandeerd bij Fritz-Events! Hier vind je diverse sets, bestaande uit een combinatie van moving heads, wash parren, derby's, stroboscopen, lasers, spots en moonflowers. Ze kunnen zijn voorzien met diverse accessoires. Denk hierbij aan een statief, t-bar, foodswitch, draagtas, flightcase en/of afstandsbediening. De sets variëren erg van elkaar, maar het gemeenschappelijke voordeel van deze sets is het besparen van kosten en tijd, gemak en de zekerheid dat alles feilloos op elkaar aansluit. Een LED lichtset koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
Toon meer
PartyBar1 met 2 RGBW LED-parren & 2 Jellymoons op statief
€ 139,90
PartyBar2 met 2 RGBW LED-parren & 2 derby's op statief
€ 159,90
VBAR PAK lichtset met 2 LED bars in draagtas
€ 162,00
USB Partyset met 4 lichteffecten op statief & bar
€ 269,00
Gig Bar 2 lichtset met 9 lichteffecten op statief & bar
€ 415,00
Hydrabeam 400RGBW 4 RGBW moving-heads op bar
€ 435,00
QFX Multi FX compact Light Set effecten bar
€ 443,95
Party Bar complete lichtset
€ 399,00
Pinspot Bar 4 WW T-bar statief met 4 pinspots
€ 520,75
Pinspot Bar 4 RGBW T-bar met 4 pinspots
€ 520,75
GigBAR Move + ILS lichtset met 11 effecten op statief & bar
€ 1.125,00
Octostrip Set MKII LED strip
€ 1.125,00
2x Fuze610Z Wash LED movinghead met flightcase
€ 998,00
2x Fuze75B Beam LED movinghead met flightcase
€ 1.098,00

Ideaal voor drive-in shows en kroegen

Bij het kopen van een LED lichtset ontstaan een aantal vragen die veel tijd en zorgen met zich mee kunnen brengen. Met name bij iemand met weinig kennis over verlichting kan het kopen van verlichting veel energie kosten. Welke kabels heb ik nodig? Welke afstandsbediening en voetpedaal werkt goed samen met mijn lampen? Heeft de transporttas de juiste afmeting? Deze zorgen blijven je bespaart door een complete LED lichtset te kopen waarbij alles 100% op elkaar is afgestemd voor een optimale sfeerbeleving voor het geld dat je ervoor kwijt bent. Dit maakt een complete LED lichtset dé oplossing voor DJ's met eigen verlichting en kroegeigenaren die op zoek zijn naar een compacte maar complete set verlichting!

Breed aanbod LED Lichtsets van diverse merken

Heb je een voorkeur voor een bepaald merk als het gaat om verlichting? Wij hebben een groot aanbod aan LED lichtsets van diverse merken. Zo hebben wij ze met uitsluitend producten van Chauvet DJ, Cameo, Showtec, Beamz en JB Systems. De complete sets sluiten perfect op elkaar aan voor een ultiem gebruikersgemak.

Vragen over een LED lichtset?

Ben je benieuwd naar een LED lichtset, maar zit je nog met vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen namelijk al je twijfels wegnemen en je eerlijk en deskundig advies geven. Wij hebben namelijk ruim 10 jaar ervaring op het gebied van podiumverlichting en staan bekend als een betrouwbare partner. Ook kun je een bezoek brengen aan onze 200m2 showroom in het Brabantse Cuijk om eerst de set fysiek te zien voordat je bepaalt hem te gaan kopen. Koop je online dan is verzending gratis en bestel je voor 18.00 uur een beschikbare set, dan heb je hem morgen al in huis!