Lichteffect

Lichteffecten gebruik je als spectaculaire aanvulling op de basis podium verlichting. Met lichteffecten creëer je meer dynamiek en spektakel in een discotheek, café, feesttent, festival of poppodium. Deze effecten worden vaak op bepaalde momenten ingeschakeld, maar zouden als storend worden ervaren indien ze een langere tijd aan staan. Denk hierbij aan stroboscopen, LED panelen, blacklights en blinders. Het is hierdoor belangrijk om de juiste momenten uit te kiezen waarin de verlichting zichtbaar zijn. Bewegende lichteffecten, zoals moving heads, lasers en scanners, vind je in onze categorie “bewegend licht”. Podium verlichting koop je bij Fritz-Events door onze jarenlange ervaring, scherpe prijzen en snelle levering.

... Lees meer

Een goede zichtbaarheid van lichteffecten

Het effect van lichteffecten kun je versterken door rookmachines te gebruiken vlak voordat de effecten zichtbaar worden. De rook zorgt namelijk voor reflectie, waardoor de lichtbundels hierdoor beter zichtbaar worden. Geeft een rookmachine een te dikke rook, kies dan voor een hazer of fazer.

Lichteffecten aan een truss of lichtbrug bevestigen?

Lichteffecten zijn ontworpen om makkelijk en snel aan trussen en lichtbruggen te monteren. Hiervoor gebruik je passende haken en klemmen. Deze vind je bij ons in diverse uitvoeringen, waardoor je ieder type verlichting op ieder type truss of lichtbrug kunt bevestigen.

Lichtuitvoeringen in LED en conventioneel

Deze categorie bevat zowel LED als conventionele lichteffecten. Tegenwoordig zijn LED armaturen veel populairder. Dit komt omdat ze veel meer voordelen hebben. Zo zijn ze energiezuiniger, duurzamer en zijn ze uitgerust met nieuwere en betere technieken.

Lichteffecten nodig voor een complete podiumverlichting?

Ben je op zoek naar een complete lichtinstallatie? Laat je dan door ons adviseren en vraag vrijblijvend een offerte op. Wij kunnen je complete lichtinstallatie namelijk tegen een scherpe prijs leveren en wij kunnen je hier eerlijk en deskundig advies in geven indien voor jou nog niet duidelijk is welke armaturen de beste sfeerbeleving kunnen geven. Je kunt ons bereiken door te bellen of mailen naar onze klantenservice die 6 dagen per week voor je klaar staan om je direct te kunnen helpen. Wacht niet langer en koop direct je producten, dan heb je ze namelijk morgen misschien al in huis!