Lichtsturing

Verlichting in een discotheek, kroeg, zaal of theater wil je vanuit een centraal punt kunnen aansturen. Om dit mogelijk te maken vind je binnen deze categorie een breed aanbod DMX controllers, toebehoren en accessoires. Hier vind je lichtsturing voor kleinere lichtinstallaties tot lichtinstallaties voor het aansturen van grote podia. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende Chimp 300 lichtcontroller. Werkt je verlichting met een DMX protocol, dan kun je deze probleemloos besturen met een passende controller. Laat je door ons adviseren en vraag vrijblijvend een offerte aan om lichtsturing te kunnen kopen die perfect aansluit op je wensen. Wij bieden hierbij uitstekende service en hanteren scherpe prijzen!

... Lees meer

Diverse mogelijkheden als het gaat om lichtsturing

Afhankelijk van je situatie vind je hier je gewenste oplossing voor je lichtsturing. Bijvoorbeeld kun je ervoor kiezen om lichten draadloos of bedraad te besturen. Heb je de handen vaak al bezet op het moment dat je lichten wilt kunnen aansturen, dan kan een voetcontroller uitkomst bieden. Deze oplossing wordt vaak gebruikt bij bands of acts die geen lichtman bij hebben. Ook je gewenster splitter, booster, 230V lichtcontroller, stofhoes of andere lichtsturing accessoire vind je in deze categorie. 

Lichtsturing op te delen in drie categorieën

Lichtsturing kun je opdelen in drie categorieën. Het aansturen van klassieke basisverlichting die niet met LED werkt behoort tot categorie 1. Intelligente verlichting, zoals moving heads en scanners, behoren tot categorie 2. Lichtsturing voor het aansturen van LED-spots en soortgelijke meerkanaals verlichting behoort tot categorie 3. Het is belangrijk dat je controller past bij de set aan lampen die je wilt kunnen aansturen.

Eerlijk en deskundig gebied op het gebied van lichtsturing

Wil je er zeker van zijn dat de lichtsturing die je bij ons koopt perfect past bij jouw huidige en mogelijk toekomstige situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij kunnen je situatie uitstekend inschatten aan de hand van een aantal vragen en kunnen je op basis hiervan een eerlijk advies geven. Zo voorkom je spijt te krijgen van je aankoop en kun je maximaal profiteren van je installatie. Koop je vóór 18 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis! Daarnaast is verzending gratis vanaf €75,-.