Flightcase

Flightcases op maat voor verschillende typen apparaten

Voor ieder product zijn specifieke en maatwerk flightcases ontwikkeld om apparaten zo compact en betrouwbaar mogelijk te kunnen vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan bescherming voor mengpanelen, lichteffecten, speakers, statieven en DJ controllers. Afhankelijk van het type apparaat dat je wilt vervoeren, kun je kiezen hoe veilig en compact je het apparaat wilt beschermen. Mocht een apparaat bijvoorbeeld erg kostbaar, essentieel of schadegevoelig zijn, dan kan het verstandig zijn om het extra te beschermen of er zelfs een maatwerk case voor te ontwikkelen.

Ook voor het maken van maatwerk flightcases ga je naar Fritz-Events

Wil je een maatwerk flightcase maken omdat deze specifieke flightcase niet in ons assortiment te vinden is, dan hebben wij ook een breed assortiment op het gebied van flightcase-onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoek- en glijprofielen, hoeken, sluitingen, schuimplaten, wielen en bevestigingsmaterialen.

Deskundig en eerlijk advies over flightcases of maatwerk flightcases?

Heb je apparatuurbescherming nodig, maar ben je hier niet erg bekend mee of handig in, dan kun je bij ons terecht voor deskundig en eerlijk advies. Wij denken graag mee naar manieren voor het veilig en gemakkelijk kunnen vervoeren van je apparatuur. Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice door bijvoorbeeld direct te bellen zonder in de wacht te hoeven staan waardoor je snel je benodigde product kunt kopen! Wij sturen je bestelling direct op en de verzending is gratis bij een bedrag boven de €75,-.