Flightcase

Een flightcase is de ideale bescherming en vervoersmiddel voor licht-, geluid-, instrument- en beeldproducten. Licht-/geluidstechnici en muzikanten weten maar al te goed hoe belangrijk het is dat apparatuur niet beschadigd raakt en vrij blijft van vocht en stof. Voorzie je hier niet in, dan kan het zo gebeuren dat een optreden of show niet door kan gaan door technische problemen voor of gedurende een optreden of show. Dit wil je uiteraard ten alle tijden zien te voorkomen. Een passende flightcase koop je voordelig en snel bij Fritz-Events!

... Lees meer

Passende flightcase voor licht, geluid, DJ gear & special effects

Voor ieder product zijn passende flightcases ontwikkeld om apparaten zo compact en betrouwbaar mogelijk te kunnen vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan bescherming voor mengpanelen, lichteffecten, speakers, statieven en DJ controllers. Afhankelijk van het type apparaat dat je wilt vervoeren kun je kiezen hoe veilig en compact je het apparaat wilt beschermen. Mocht een apparaat bijvoorbeeld erg kostbaar, essentieel of schadegevoelig zijn, dan kan het verstandig zijn om het extra te beschermen.

Niet alleen voor kant-en-klare flightcase naar Fritz-Events

Binnen deze categorie vind je enkel kant-en-klare flightcases. Zit je gewenste flightcase er niet tussen, dan kun je met behulp van onze flightcase-onderdelen zelf een flightcase in elkaar zetten. Wij hebben kwalitatief hoogwaardige onderdelen van Adam Hall en Penn Elcom.

Deskundig en eerlijk advies over flightcases?

Heb je apparatuurbescherming nodig, maar ben je hier niet erg bekend mee of handig in, dan kun je bij ons terecht voor deskundig en eerlijk advies. Wij denken graag mee naar manieren voor het veilig en gemakkelijk kunnen vervoeren van je apparatuur. Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice door bijvoorbeeld direct te bellen zonder in de wacht te hoeven staan waardoor je snel je benodigde product kunt kopen! Wij sturen je bestelling direct op en de verzending is gratis bij een bedrag boven de €75,-.