Podium verlichting

Tot de gebruikelijke podium verlichting valt statische verlichting die je kunt aansturen door middel van een DMX controller. Je kunt hierdoor kiezen uit een breed spectrum aan kleuren. Daarnaast kun je de meeste producten binnen deze categorie programmeren, waardoor je ze uit en aan kunt zetten op ieder gewenst moment in de show en diverse showelementen kunt creëren. Onder podium verlichting vallen LED parren, LED barren, PAR spots, theaterspots en volgspots. Je ziet deze armaturen vaak terug op podia, in zalen, cafés, festivals en themaparken. Podium verlichting koop je bij Fritz-Events. Wij zijn namelijk ruim 10 jaar dé specialist op dit gebied. Wij kunnen je daarom voorzien van deskundig advies en scherpe prijzen.

... Lees meer

Juiste combinatie van statische en bewegende verlichting

Een goede basis in je verlichting is het halve werk. De sfeer op een podium is niet compleet zonder podiumverlichting. Je ziet dan ook bijna nooit een podium zonder verlichting. Het is hierbij belangrijk om een juiste balans te vinden tussen bewegend en statisch licht. Teveel bewegend licht wordt namelijk al snel erg druk en teveel statisch licht is al snel erg rustig en kalm. Door voldoende te kunnen variëren ben je in staat om altijd de gewenste sfeer na te kunnen bootsen, waardoor je positief de aandacht trekt en de beleving van het publiek als optimaal wordt ervaren.

Keuze uit diverse merken podium verlichting

Op het gebied van podium verlichting zijn veel bedrijven die producten aanbieden tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hierdoor vind je een PAR spot, LED bar, theaterspot en volgspot van diverse merken. Bekende merken in podium verlichting zijn: Showtec, Beamz, Cameo, American DJ en Chauvet DJ. Deze merken hebben allen zowel low-budget als professionele verlichting in het assortiment.

Op zoek naar podium verlichting?

Wil je graag vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen voor een complete podium verlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je daarnaast uitstekend informeren en adviseren. Wij zijn namelijk al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van licht en leveren voornamelijk aan licht- en geluidsbedrijven. Ook kun je een afspraak inplannen in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk.