Sfeerverlichting

Op zoek naar een LED strip, lichtslang, lichtsnoer, bewegende zwaaibol of andere sfeerverlichting ter decoratie in een zaal, café of discotheek? Vooral in de wintermaanden geeft dit een extra verwarmende sfeer. Het is geen verlichting voor op het podium, maar het kleed een feestelijke ruimte wel goed aan. Daarnaast kun je sfeerverlichting uiteraard ook goed in je huis of op kantoor gebruiken. LED strips zijn bijvoorbeeld een erg mooi effect voor onder de traptreden. Zelfs sfeerverlichting koop je snel en voordelig bij Fritz-Events naast 15.000+ artikelen in licht, geluid, special effects & DJ Gear.

... Lees meer

Kwalitatief hoogwaardige sfeerverlichting

Bij ons koop je niet per ongelijk een namaakproduct uit China. Wij hebben namelijk alleen sfeerverlichting in ons assortiment van betrouwbare merken met een hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kun je bij ons sfeerverlichting bestellen van JB Systems, Showtec, Eurolite en Beamz.

Op zoek naar podium verlichting?

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van podium verlichting. Ben je naast sfeerverlichting op zoek naar podium verlichting? Combineer deze producten dan en bestel direct bij Fritz-Events om gebruik te kunnen maken van de gratis verzending. Voor een LED par, bar, moving head, laser, scanner, stroboscoop en andere lichteffecten neem je een kijkje in onze licht categorie.

Zit je gewenste sfeerverlichting er niet tussen?

Ben je op zoek naar specifieke sfeerverlichting en staat deze er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij kijken voor jou of wij toch het gewenste product kunnen leveren. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van podium verlichting en het kan daardoor voorkomen dat we niet alles hebben op het gebied van sfeerverlichting die niet onder podiumverlichting valt. Koop je bij ons sfeerverlichting, bestel dan vóór 18.00 uur om de bestelling morgen binnen te kunnen hebben. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.