Verlichting toebehoren

Alle verlichting onderdelen en accessoires met betrekking tot podiumverlichting, lichteffecten en lichtsturing vind je binnen deze categorie. Denk hierbij aan kleurenfilters (lichtfilters), DMX afstandsbedieningen en diverse LED accessoires (zoals barndoors). Uiteraard is het ook erg belangrijk om lichtapparatuur veilig en makkelijk te kunnen vervoeren, opbouwen en afbreken. Hiervoor vind je hier ook diverse flightcases, haken, klemmen en trussen. Alles wat met podiumverlichting te maken heeft koop je bij Fritz-Events door ons brede assortiment, scherpe prijzen en snelle levering!

... Lees meer

Benodigde verlichting onderdeel of accessoire niet kunnen vinden?

Op zoek naar een lichteffect onderdeel of accessoire, maar kun je je gewenste artikel bij ons niet vinden? Wij kunnen je artikel hoogst waarschijnlijk gewoon leveren! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en wij doen ons best om je gewenste product snel te kunnen leveren.

Fritz-Events is dé leverancier op het gebied van podiumverlichting

Wat ons uniek maakt is dat wij alles kunnen leveren op het gebied van podium verlichting en daarnaast hebben wij de kennis en ervaring in huis om eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Dit maakt Fritz-Events een betrouwbare partner die tegen de scherpste prijzen de beste service kunnen leveren tegen uitstekende service en garantievoorwaarden.

Advies over uw benodigde lichtinstallatie of toebehoren?

Bij onduidelijkheden met betrekking tot je lichtset of lichtinstallatie neem je direct contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk 6 dagen per week vol enthousiasme! Gun jezelf een lach op je gezicht en koop snel en voordelig online je producten bij Fritz-Events. Bijvoorbeeld is verzending gratis vanaf €75, - en koop je beschikbare producten vóór 18 uur, dan heb je ze morgen al in huis!