Verlichting toebehoren

Benodigde verlichting onderdeel of accessoire niet kunnen vinden?

Op zoek naar een lichteffect onderdeel of accessoire, maar kun je je gewenste artikel bij ons niet vinden? Wij kunnen je artikel hoogst waarschijnlijk gewoon leveren! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en wij doen ons best om je gewenste product snel te kunnen leveren.

Fritz-Events is dé leverancier op het gebied van podiumverlichting

Wat ons uniek maakt is dat wij alles kunnen leveren op het gebied van podium verlichting en daarnaast hebben wij de kennis en ervaring in huis om eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Dit maakt Fritz-Events een betrouwbare partner die tegen de scherpste prijzen de beste service kunnen leveren tegen uitstekende service en garantievoorwaarden.

Advies over uw benodigde lichtinstallatie of toebehoren?

Bij onduidelijkheden met betrekking tot je lichtset of lichtinstallatie neem je direct contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk 6 dagen per week vol enthousiasme! Gun jezelf een lach op je gezicht en koop snel en voordelig online je producten bij Fritz-Events. Bijvoorbeeld is verzending gratis vanaf €75, - en koop je beschikbare producten vóór 18 uur, dan heb je ze morgen al in huis!