Lampen

Is een lamp van je verlichting kapot? Hier bestel je nieuwe of reserve lampen van ieder type verlichting binnen ons huidige assortiment. Zowel LED als halogeen- en gasontladingslampen vind je hier in alle denkbare varianten. Heb je een conventionele of LED moving-head, scanner, blacklight of ander lichteffect? Dan vind en koop je hier een passende nieuwe of reserve lamp. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen en bieden uitstekende service. Bestel je bijvoorbeeld voor 18.00 uur vandaag, dan heb je de lamp (mits voorradig) morgen al in huis. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.

... Lees meer

Type lampen

Ben je op zoek naar een lamp met een bepaalde fitting, dan kun je die op deze pagina selecteren. Zo hebben wij de volgende fittingen: G6.35, GX5.3, G9.5, GX9.5 en GY9.5. Ook lampen die specifiek zijn ontworpen voor een blacklight, PAR en bajonet zijn speciaal onderverdeeld. Ten slotte vind je hier ook diverse R7S staaflampen en gasontladingslampen.

Lampen van betrouwbare merken

Lampen die je bij Fritz-Events koopt zijn van betrouwbare hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij ons assortiment zorgvuldig selecteren. Zo vind je binnen deze categorie producten van de merken: Showtec, Osram, Philips, Beamz en GE.

Onduidelijk welke lamp in mijn verlichting zit

Wil jij een nieuwe of reserve lamp kopen, maar weet je niet welke lamp in je verlichting zit? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij kunnen dit je telefonisch of via de mail vertellen. Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van licht weten wij snel welke lamp moet passen bij jou type apparaat.