8 Inch speakers & woofers

Een 8 Inch speaker is geschikt in combinatie met een speaker crossover en driver/tweeter voor het (in)bouwen van een fullrange luidspreker. 8 Inch woofers daarentegen gebruik je als aanvulling op een fullrange speaker, om bastonen krachtiger weer te geven. Een speaker geeft een goede geluidsweergave in de lage en mid-range tonen. 8 Inch kan voldoende bas creëren voor een thuis- of kantoorsituatie. Voor een krachtig basgeluid raden wij echter aan te gaan werken met 12-, 15- of 18 Inch woofers. 8 Inch speakers en woofers koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
SPSL8 8 inch woofer 400w 8ohm
€ 20,00

Open en gesloten 8 inch speakers & woofers

Een open luidspreker is geschikt voor gesloten en basreflex behuizingen. Voor een gesloten speaker of woofer is geen speciale behuizing nodig, echter zal de bas hierdoor minder versterkt worden dan in een basreflex behuizing. Indien je beperkt bent in de ruimte is het wel vaak de beste optie.

8 Inch speaker & woofer merken

Wij hebben luidsprekers van de merken Eminence en Skytec. Skytec is een budgetmerk en Eminence is een kwaliteitsmerk. Dit zie je terug in de prijzen en geluidskwaliteit.

8 Inch speakers/woofers kopen?

Indien je een luidspreker wilt kopen is het belangrijk hier een passende crossover en tweeter/driver bij te gebruiken. Componenten dien je namelijk op elkaar af te stemmen voor het creëren van een mooi full-range geluid. Indien je vragen hebt over je bestelling of advies nodig hebt voor je gewenste situatie, neem dan contact op met onze klantenservice. Naast eerlijk en deskundig advies is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je vandaag voor 18.00 uur een voorradig product, dan heb je hem morgen al in huis!