6 Inch speakers & woofers

Een 6 inch speaker gebruik je in combinatie met een tweeter of driver voor een mooie fullrange klank. Een 6 inch woofer wordt gebruikt om de lage klanken krachtiger uit te versterken in combinatie met een fullrange luidspreker. Je kunt kiezen voor een open of gesloten ontwerp. Een open ontwerp gebruik je in combinatie met een geloten- of basreflex behuizing. Voor een gesloten ontwerp heb je geen speciale behuizing nodig en hiervoor kies je op het moment dat je beperkt bent in de beschikbare ruimte. Denk hierbij aan een plafond inbouw- of autospeaker. Koop je bij ons een product dan ben je verzekerd van een scherpe prijs en verzending is gratis bij een bestelling vanaf €75, -.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
SPSL6 6 inch woofer 250w 8ohm
€ 14,00

Verschillen in 6 inch speakers en woofers

Bij een 4 Ohm speaker of woofer kunnen kleine versterkers meer vermogen leveren dan bij een 8 Ohm variant. Kan je versterker het vermogen van een 8 Ohm speaker of woofer gemakkelijk aan, dan ga je geen enkel verschil merken in geluidsdrukniveau en kies je vanzelfsprekend voor de goedkopere 8 Ohm variant.

Verschil in kwaliteit?

Het geluid van een goedkope 6 inch luidspreker zal ongetwijfeld minder klinken dan het geluid van een duurdere variant. Daarnaast heeft een duurdere variant vaak betere materialen en een betere afwerking, zodat je hem minder snel zult opblazen. Wij hebben ons aanbod zorgvuldig geselecteerd om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden. Merken die hier volgens ons hoog in scoren zijn DAP, Skytec en Eminence.

Limitatie van een 6 inch speaker en woofer

Een 6 inch luidspreker of woofer heeft niet de omvang om een krachtige bas weer te geven. Wil je een krachtige bas, bekijk dan onze 12-, 15- of 18 inch speakers.

Vragen over een 6 inch speaker of woofer?

Ben je nog niet zeker óf en welke variant past bij jou situatie? Voor eerlijk en deskundig advies neem je contact op met onze klantenservice. Zij staan 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen en weten je de juiste vragen te stellen zodat jij beter een weloverwogen beslissing kunt nemen. Je 6 inch speaker koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events! Bestel je vandaag voor 18.00 uur, dan heb je voorradige producten morgen al binnen!