12 Inch speakers & woofers

Een 12 inch speaker of woofer is in staat om krachtige lage tonen en mooie mid-range klanken te produceren. Is je 12 inch speaker of woofer kapot of ben je een nieuwe speaker aan het bouwen? In dit geval kun je hier snel en goedkoop nieuwe speakers en woofers kopen voor het creëren van krachtige lage tonen en mooie mid-range klanken. Een 12" eminence neodymium speaker of woofer combineer je met een hoge frequentie driver of tweeter voor een mooie full-range klank. Het is belangrijk om hierbij de juiste speakercombinatie en crossover te gebruiken.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €70
Merken
SPSL12 12 inch woofer 600w 8ohm
€ 45,00
SP-302PA 12 inch woofer 100W 8 Ohm
€ 69,00
PWX12-200 12 inch speaker 200W 8Ohm
€ 69,00
SP12-200 (TSX-12) 12 inch Woofer 200W 8 Ohm
€ 35,90

Verschillen in 12 inch speakers & woofers

Er zijn duidelijke verschillen merkbaar tussen de verschillende 12 inch varianten. Het frequentiebereik van een woofer is het laagst tot 100-200 hertz gevolgd door een 1-weg speaker tot 2-3k hertz en de 2-weg speaker heeft het grootste bereik tot 4-5k hertz. Afhankelijk van je gewenste toepassing kies je een passende variant waarbij je rekening houdt met het beschikbare vermogen het type crossover en een eventueel beschikbare driver en/of tweeter.

Breed assortiment 12" speakers & woofers

Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van 12 inch speakers met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij kunnen luidsprekers uit ons huidige assortiment dan ook erg aanraden. Dit zijn speakers en subwoofers van Eminence en Skytec. Skytec wordt gezien als budgetmodel en Eminence levert kwaliteitsproducten waarbij de kosten automatisch hoger liggen.

Vragen over 12 inch woofer?

Heb jij vragen over een bepaald type 12 inch speaker of woofer, of ben jij totaal niet thuis in deze wereld? Voor een eerlijk en deskundig advies neem je contact met ons op via onze klantenservice. Wij weten je de juiste vragen te stellen en je de informatie te geven die je vooruit helpt met het nemen van je aankoopbeslissing. Dit zie dan ook veelvoudig terug in onze positieve klantenbeoordelingen. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden. Onze producten zijn scherp geprijsd, verzending is gratis vanaf €75,- en bestel je een beschikbaar product vandaag, dan heb je hem morgen al in huis. Wacht niet langer en koop direct je benodigdheden bij Fritz-Events!